Poddtips!

Senaste veckorna har jag gästat två helt olika poddar – om två helt olika ämnen! 

Först var det Att Resa-podden som drivs av de fantastiska resebloggarna Resfredag och Livet från den ljusa sidan. De kom och besökte mig på kontoret och spelade in. Deras podcast som handlar om att resa helt enkelt. Inspiration, information och destination. I det här avsnittet pratade vi om tågluffen jag gjorde i våras. Jag ger mina bästa tips för att tågluffa med barn, vad man bör veta och vad man bör undvika!  Lyssnar på mitt avsnitt gör ni här.

Sedan gästade jag Prestationspodden! En podcast om prestation, stress och personlig utveckling, av proffsiga Caroline Norbelie och Per Lundevall. En podcast som vill vi lyfta på skämskudden, sätta igång snacket och hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress och press.  Jag pratade om min utmattning och vägen tillbaka. Lyssnar på mitt avsnitt gör ni här. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Poddtips!”

 1. Alltså när lyssnar alla människor på alla dessa poddar?? Jag fattar inte hur man får tid. Jag har ett jobb, där kan jag inte lyssna på poddar utan jag behöver fokusera på jobbet. Hemma har jag barn och en man jag vill lyssna på, prata med osv. Jag åker tåg till jobbet, ja då kan jag lyssna en stund. Men inte alla resor, ibland behöver jag ringa/skicka sms/beställa något på mobilen eller vad som helst. Podd-avsnitt är typ en timma långa och folk verkar lyssna på dussintals i veckan.

  Hur bär ni er åt? Hälsningar från en som tycker den där prestationspodden verkar himla intressant och hade velat lyssna.

  1. Jag lyssnar när jag tränar, 3 timmar i veckan. Sedan ibland när mannen jobbar på kvällen efter barnen lagt sig, då stickar jag och lyssnar på pod 🙂
   Jag fascineras mer över att folk har tid att följa så många tv-serier!

   1. Jag hinner knappt med någon tv heller. Ser kanske Aktuellt kl 21, det är den tv jag hinner med på vardagarna.

  2. Elin – jag lyssnar på poddar när jag tränar eller när jag stryker tvätt/lagar mat. Perfekt tidsfördriv! Om jag blir avbruten pausar jag bara avsnittet, podcastappen är smart och har koll på var den ska börja rulla igen efter du har blivit avbruten.

 2. Lyssnade på intervjun i Prestationspodden, väldigt bra tycker jag. Viktigt det du säger om att försöka ha marginaler så att man hinner med sin återhämtning i tid och att man har ork att ta itu med oväntade saker som kan dyka upp, särskilt riktigt tunga sådana stressfaktorer som dödsfall, uppsägning o. dylikt.

 3. Vi är så glada över att du ville gästa oss på Att resa-podden. Jag vet många barnfamiljer som står i valet och kvalet att ge sig ut och tågluffa i Europa – det här blir en perfekt inspirationsdos. Tack Clara!