Senaste veckorna har jag gästat två helt olika poddar – om två helt olika ämnen! 

Först var det Att Resa-podden som drivs av de fantastiska resebloggarna Resfredag och Livet från den ljusa sidan. De kom och besökte mig på kontoret och spelade in. Deras podcast som handlar om att resa helt enkelt. Inspiration, information och destination. I det här avsnittet pratade vi om tågluffen jag gjorde i våras. Jag ger mina bästa tips för att tågluffa med barn, vad man bör veta och vad man bör undvika!  Lyssnar på mitt avsnitt gör ni här.

Sedan gästade jag Prestationspodden! En podcast om prestation, stress och personlig utveckling, av proffsiga Caroline Norbelie och Per Lundevall. En podcast som vill vi lyfta på skämskudden, sätta igång snacket och hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress och press.  Jag pratade om min utmattning och vägen tillbaka. Lyssnar på mitt avsnitt gör ni här.