Som en sol

Jag är så kär i min nya gula klänning från &Otherstories. Det är ingen gravidklänningen men den funkar perfekt för en bebisbula i alla fall. Och färgen gör mig så glad. Känner mig som en sol i den!

Bär den med mina höga bruna stövlar från Sandgrens och en skinnväska jag fyndat på loppis för en tjuga. Det är en gammal fiskeväska med fack för fiskedrag. Men fin som handväska för att den är så sliten och patinerad.

Jag känner att läppstift är min nya grej. Ska ha det jämt! En perfekt accessoar till outfiten – särskilt som jag knappt använder smycken, solglasögon eller andra grejer som piffar en outfit. Men jag känner mig så festlig och fin i det.

Och så sticker man ut lite, eftersom det är så få som använder läppstift i knalliga färger. Och att sticka ut är ju aldrig negativt.

Grönt som passar gravidmagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Som en sol”

  1. Svart mascara och rött läppstift är allt jag använder. Har man rött läppstift så tror folk ändå att man är sminkad 🙂

  2. Vilken fantastiskt fin bebisbula du har. Tror aldrig jag sett någon som är så vackert gravid som du. Om det nu spelar nån roll. Man kan ju må piss oavsett hur mycket ”glow” man har.

  3. Läppstift är verkligen fint. Lite gammeldags romantiskt. När jag och min syster var yngre sa vi alltid “läpp-pipp” av nån anledning.

  4. Så gravidvacker!

    Sminkar mig väldigt lite till vardags men går ALDRIG utanför dörren utan läppstift, den lilla – men så viktiga – detaljen gör så mycket…