Jag är så kär i min nya gula klänning från &Otherstories. Det är ingen gravidklänningen men den funkar perfekt för en bebisbula i alla fall. Och färgen gör mig så glad. Känner mig som en sol i den!

Bär den med mina höga bruna stövlar från Sandgrens och en skinnväska jag fyndat på loppis för en tjuga. Det är en gammal fiskeväska med fack för fiskedrag. Men fin som handväska för att den är så sliten och patinerad.

Jag känner att läppstift är min nya grej. Ska ha det jämt! En perfekt accessoar till outfiten – särskilt som jag knappt använder smycken, solglasögon eller andra grejer som piffar en outfit. Men jag känner mig så festlig och fin i det.

Och så sticker man ut lite, eftersom det är så få som använder läppstift i knalliga färger. Och att sticka ut är ju aldrig negativt.

Grönt som passar gravidmagen