Nygammalt vardagsrum

Någon efterlyste bilder på hur vardagsrummet blev när det bytte plats med matsalen. Såhär! Älskar det röda och blå ihop.

Och närheten till köket som gör att man mycket lättare liksom går och slänger sig på soffan en stund för att vila.

Gula träslag mot blå väggar får färgerna att lysa. Precis som grönt mot rött.


Se bara här! Det är inget konstigt utan handlar helt enkelt om att de är kontrastfärger i färgcirkeln. Tillsammans blir de mer spännande.

Investerade i lite nya gröna växter också, eftersom pelargonerna fortfarande sover i källaren och alla julblommor kastats ut.


Min gamla samling av runda speglar har fått komma upp på väggen igen. Dimmiga och väldigt vackra.

Men tavelväggen har fått hänga kvar som förut

Är så skönt att ha fått förändra litegrann här hemma. Att möblera om är snällt både mot plånbok och miljö eftersom man utan minsta inköp får ett helt nytt hem om man tröttnat på det gamla vanliga.

Förresten. Om du vill ha fler snåltips för att förändra hemma utan att det kostar kulor så finns det i det här inlägget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Nygammalt vardagsrum”

 1. Väldigt trivsamt och mysigt! Tack för all inspiration, kloka tankar och vardagsnära reflektioner du bjuder på dagarna i ända!

 2. Clara!

  Du samarbetade ju tidigare med textilföretaget Nyblom Kollén, vet du vad som hänt med dem?
  Bor strax utanför Gbg och var på Stora Holms Säteri för drygt två år sedan och handlade då i deras butik, men de verkar inte ha någon verksamhet på gården längre, och hemsidan är nedstängd.
  Så tråkigt för gillade deras saker!

  Gillar verkligen vardagsrummet, så fint! Blev så inspirerad av ditt inlägg om att röja ut julen att jag åkte raka vägen till mitt Garden center och köpte vivor 😉

 3. Hej Clara!
  Jag googlade för att hitta bild på ditt slagbord. Hur många slagbord har du/ haft egentligen?!

 4. Oj, vilken kapacitet du har! Fixar och donar och så har vi den ynnesten att få del av allt på din fina blogg! Blir så inspirerad. Tack!

 5. Älskar dessa inlägg just nu, min hjärna orkar inte med mer. Du skulle i princip kunna göra samma serie men av källaren och jag skulle älska även det inlägget 🙂

  Ha en fin dag!

 6. Superfint! Men hur gör du för att undvika fula märken väggarna (tapeten) när du möblerar om och hänger om tavlor? Tror du skrivit om det tidigare men vet inte var jag hottar det inlägget?

 7. Hej! En fråga bara, hur gör du för att undvika synliga hål i väggarna efter att du skruvat ner något som suttit uppe förut?

  Tack för all inspiration!