Det är roligt att analysera Pinterest statistik. Vilka bilder härifrån som pinnats allra mest. Vissa är väntade – andra totala överraskningar. Även om det uttalade målet med bloggen är att inspirera så blir jag ändå liksom både överraskad och rörd över att läsare ser mina bilder och sparar ner dem. Så himla fint!

Här är några av de bilder jag tagit – som pinnats flitigast sista tiden.

Den här bilden är hämtad från min första bok Underbaraclara – Vintagepimp och hemmafix. Den känns väldigt Clara 2011 och ärligt talat ganska passé. Fast det gör mig glad att den lever sitt eget liv där ute på nätet. Roligt också att det mesta på bilden fortfarande finns kvar hemma – bara stylat i ett annat sammanhang.

Min våffelbild är också mäkta populär. Kanske för att den hör ihop med det bästa receptet på våfflor som finns?

Jag i min solgula loppade klänning. Ärvda pjucks och en Palmgrensväska från loppis (den hänger idag i mitt sovrum). Drömmer om att ta fram en liknande klänning till Miss Claritys sommarkollektion. Vi får se var vi landar!

Den här blå tapeten är en ständig klickmagnet. Och visst ser det härligt vårigt ut på bilden. Men jag lägger bara märket till byggnadsställningen som skymtar genom rutan. Den här bilden är från den vår vi la om taket. En fruktansvärd röra blev det, med allt gammalt rote som singlade ner.

Mysig bild på vårt gamla sovrum och barnens kammare. Oklart varför just den här bilden har blivit så pinnad just nu?

En jättegammal bild på en arbetshörna jag stylade och fotade för Boråstapeter. Fint med rutigt och blommigt ihop, men förvånad att den här gamla bilden fortfarande valsar runt.

Jag kan förstå varför den här bilden har blivit så pass pinnad och delad. Hängmattan i bakgrunden, den klorofyllgröna ängen, den mysiga gammaldags utemöbelgruppen…man vill ju bara sätta sig här. Bums. Speciellt när man får syn på bilden under den här färglösa årstiden…


Även den här gamla godingen pinnas fortfarande. En vy från mitt förra arbetsrum (nuvarande sovrum – samma vinkel ser ni här). Byrån är min ögonsten men står för närvarande undanträngd inne i barnens rum. Behöver hitta en bättre och synligare plats för den.

Den här bilden är det ju inte något märkvärdigt med, men den hör ihop med ett blogginlägg jag skrivit om hur man spikar upp tavlor utan att lämna fula hål i tapeten. Och det verkar ha gått hem i stugorna.

Soffhörnan på kontoret är också väldigt delad. Här har jag sovit middag många gånger. Kan somna var och hur som helst. Älskar vårt mysiga kontor!

Även den här gamla godingen har pinnats massor. Har på mig en gammal loppad klänning som jag längtar efter att kunna använda igen. Och så snygga ben jag hade! Det har jag glömt bort, nu när de är vätskefyllda och halvt förtvinade av stillasittande.

Vi avslutar med en bild på utsikten från vår köksbänk. Varför har den här bilden sparat så många gånger? Kommentarer överflödiga.