• innehåller reklam för Miss Clarity •

Tre favoriter!

Det är så spännande när vi släpper kollektionerna för Miss Clarity. Tänkte vi rätt med klänningarna? Vilken modell går först? Vad verkar vara populärast? Ibland tycker vi likadant som kunderna. Ibland är det otippade modeller som säljer bäst.

Astrid är en modell vi haft i flera säsonger och som alltid är populär. Ingen omlott utan en ganska rak klänning med en knut/lite rynk i midjan. En av mina egna favoritmodeller. Tyvärr är den lite lurig att bära när man ammar så jag är glad att jag passade på och bar den massor innan bebisen kom!

En ganska ny modell (vi hade den dock i novembersläppet i ett annat print) är klännningen Erica. Den är i vävd kvalitet (de flesta klänningar är annars i trikåtyg). Tyvärr kan jag inte bära den när jag ammar, eftersom urringningen är stum. Och på slutet av graviditeten var magen enorm så då rymdes jag knappt, trots att klänningen har en fantastisk snurr i kjolen. Så den hänger nu i sovrummet som dekoration. Men nästa vår ska jag sporta den. Det är ett som är säkert. Annakarin är så vacker i den!

Avslutar med en svartvit bild på mig och Annakarin. Så här är känslan när vi jobbar ihop! Så glad över det vi byggt upp tillsammans.

Annakarin bär Kerstin i grönt. En klänningsmodell vi haft med i varje kollektion som släppts. Den går liksom aldrig ur tiden. Och jag har nya favoriten Mia (ingen omlott utan båtringad). Den är fin på kalas med pumps – men jag kommer bära den med typ vita converse till vardags. Och så min lilla jeansjacka. Om jag nu kommer i den. Det återstår att se.

( alla bilder fotograf Lisa Love)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Tre favoriter!”

 1. Så fina!! I allra första släppet hade ni med en modell med rund hals som var randig i rött och i svart tror jag, är det någon av modellerna ni har nu? Jag tyckte mycket om den modellen (gillar inte v-ringat så mycket) men jag ville så gärna ha blommigt mönster. Har ni gjort den i blommigt någon gång? Om inte är det ett önskemål från mig!😊

 2. Omlottklänningar passar inte min ganska raka kroppsform och lilla byst så bra men era icke-omlottmodeller sitter bra! Jag känner mig så fin och tyget är så mjukt och skönt. Jag har redan två och planerar för fler!

 3. Jag har en Kerstin, en Malin och en Annika 😀 Fler lär det bli, älskar era klänningar.

 4. Fick hem klänningen Mia för några dagar sedan. Är så nöjd!!! Gör gärna fler varianter av denna.

 5. Har på mig min nya gula omlott Karin idag och den är helt fantastisk!
  Var lite orolig att den inte skulle vara rymlig nog då jag egentligen drar mer än eran största storlek, men det funkar.
  Hoppas att det kommer en Malin i nästa kollektion för tror att den modellen är ännu bättre för mig.
  Tack för era fina klänningar!