Loppade gåvor

De bästa presenterna som finns är loppade gåvor! Finns inga gåvor som gör mig så glad. Av matlaget fick vi fina loppispresenter till bebisen. Som den här gula stickade mössan.

Och två sparkdressar samt en handstickad liten kofta.

I det andra paketet låg det här. Så ljuvligt sött!

Mamelucker, stickade strumpor och en söt gammal barnbok.

Och så speldosan i form av en röd björn (?) som spelar en rar liten melodi och samtidigt rör på ögonen. Den ska få hänga vid skötbordet så småningom. Som distraktion under besvärliga blöjbyten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Loppade gåvor”

  1. Så mysigt allt ser ut! Jag är gravid med nummer ett och har börjat fundera på allt möjligt med vad man behöver. Alla listor och andra bloggares tips är så mycket grejer och blir så dyrt, vi har helt enkelt inte råd. Mycket av vad jag ser på din blogg verkar loppat och ärvt. Vad tycker du egentligen man ska köpa nytt och vad kan man köpa på loppis? Hur sanerar man det i så fall? Och vad behöver man egentligen? Sen har jag för mig att du använder tygblöjor. Kan du inte skriva lite om det? Har du testat olika sorter? Vilka funkar? Hur funkar det? Var hittar man dem?

    1. Som gammal mamma från 90 talet vill jag verkligen rekommendera tygblöjor! De flesta i min vänkrets hade det också. Jag köpte många olika dyra sk all in one, tjocka tygblöjor men det helt klart bästa var de enkla vikblöjorna med en blöjbyxa utanför. Sen kommer vi till det bästa, barnen blir torra tidigt. De känner ju när de kissat, min två tog av sig dem själv då när han var lite drygt året. Jag jobbar själv på förskola och de flesta barn nu har blöja upp till runt tre!! år. Mina slutade långt före tvåårsdagen.

  2. En sådan speldosa hade jag och min bror när vi var små i början på 80-talet. Fast vår var turkosblå. Kommer ihåg att jag gillade melodin, men framförallt den blanka plasten och att hålla i den lilla kulan som man drar upp den med.
    Märkligt med sådär riktigt gamla minnen från när man var runt 4 år, att de fortfarande kan kännas så tydliga.

  3. Jag läser bloggen för alla loppismöbler och andra fina ideer. Jag bryr mig inte om det är en flicka eller pojke. Det är tom lite spännande att inte veta. Bebiskläderna avslöjar ju ingenting. Hoppas det blir ett gammeldags namn.

  4. Vet att du skrev för jättelängesen i ett blogginlägg att du tyckte Valborg var ett så fint namn och om du skulle få en flicka i framtiden skulle hon få heta det. Jag har trott på Valborg enda sedan du berättade att du var gravid med nummer tre. Ska bli så spännande att få läsa nån dag om det stämmer. Drömde även en natt att du fått en Majken och dagen efter så skrev du att ni fått eran bebis! Så Majken är också ett namn jag gissar på:-)

    Mvh, en som tycker det är kul med namn:-)