Efter skolan

Vi börjar få sån himla mysig gårdskänsla nu. Vinklar och vrår åt alla håll och massa små olika sittplatser. Ombonat dessutom.

Platser där man kan stanna upp en stund och vila efter skolan. Snöra av sig skorna, slänga bort sin kånken, kasta kläderna och bara sitta och filosofera.

Vi har två sommarlovspeppade barn som för andra veckan i rad bara går två dagar i skolan. De är ju lediga på onsdagar och fredagen är ju en klämmis då de lika gärna kan få vara hemma.

Strax stundar matlag hos oss. Jag testar ett nytt recept jag aldrig gjort förut så jag hoppas det blir bra. Och sedan blir det kvällsbad. Banne mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Efter skolan”

 1. Åh så mysigt det ser ut😍 och så härligt det låter med kvällsdopp! jag hoppas på lite varmare väder snart. Verkar som att kalla vindar från Atlanten har parkerat över Irland för tillfället..
  Hur gick det med nya receptet?

  1. Det gick jättebra tack och lov =) kram på dig Mirjam och tack för att du skriver så mycket fint jämt

 2. Så härligt det ser ut. Tänk, nu är allt framför en!
  Har myggen kommit än? Ska upp till svärföräldrarna första gången sommartid. ( är skraj för mygg stora som älgar) litar inte på mina svärföräldrar i myggfrågan..

  1. I Sävar har de första yrvakna myggen precis vaknat, men älgmyggen sover än så länge!

 3. Just många olika vrår och sittplatser tycker jag också är ett hett tips när man ska inreda sin trädgård. Så att man alltid kan få sol, skugga, sitta med en kopp kaffe, äta middag, sitta och titta på blommor, slänga sig med en bok… Tror inte man kan få för många sittplatser i trädgården, faktiskt? 🙂

 4. Hej! Jag tänkte bara höra hur det är möjligt för Bertil att vara hemma onsdagar då det är skolplikt? Mvh Maja