• innehåller reklam för Miss Clarity •

Här kommer sommaren

Åh vad vi är peppade! Imorgon släpps sommarkollektionen av Miss Clarity. Ett gäng underbara sommarklänningar i karamellfärger. Vi hade så roligt när vi fotade med begåvade Lisa Love och make up och hår av Carolina Carlbom.

Till sommarkollektionen har Annakarin och jag lanserat några nya modeller som inte är omlott. Efter önskemål från er kunder.

Och några klänningar som är mönstrade – men inte blommiga. Alla känner sig ju inte som blommiga personer. Det högra mönstret i gult kommer på två klänningar. Och det är vi extra stolta över för det har Umeåillustratören Frida Hammar tagit fram. Vi är så glada att få samarbeta med en så talangfull, smart och rolig människa.

En annan nyhet är att klänningen Greta som var så populär förra sommaren nu är tillbaka. Bland annat enfärgad i grönt. Enfärgade klänningar har nämligen också varit ett önskemål från er kunder.

Den röda jag har på mig här är min favoritklänning i hela kollektionen tror jag. Lika snygg till träskor som till sneakers eller pumps. Bra snurr i kjolen dessutom!

Greta kommer också i den här underbara blå färgställningen!

Typiskt bra, flowy ärm på den – för er som inte gillar när det smiter åt för mycket. Eller bara tycker att flowy där vackert. Som jag gör.

Det är så otroligt roligt att driva Miss Clarity. Och utmanande. Så mycket bakom kulisserna att tänka ut och försöka lösa. Tur att jag och Annakarin är envisa som åsnor…hehe

Vi arbetar ju med Provrummet och små europeiska fabriker för att kunna ha koll på kvalitet och arbetsvillkor – det är ju det enda rimliga. Småskaligheten är oftast en tillgång, Men ibland orsakar det lite knöl på vägen. Som nu när vår tygleverantör inte haft möjlighet att skicka tyget till sömmerskorna i tid. Vilket innebär att vi liksom inte kan komma ikapp produktionen. Då vi arbetar med små aktörer måste sakerna ha sin gilla gång. Man får vänta snällt.

Den här gången släpper vi därför hela kollektionen till försäljning imorgon fredag via Provrummet. Vanligtvis är leveransen från dem blixtsnabb men den här gången skickas plaggen ut först den 24 juni. Förutom den gröna, enfärgade Greta som dröjer ännu lite till. Ville bara flagga för det så att ni vet.

Hoppas ni ska gilla vår sommarkollektion. Det är sådana karameller till klänningar att jag kommer ha svårt att välja kläder på morgonen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Här kommer sommaren”

 1. Älskar alla klänningar jag köpt sedan första släppet! Min allra bästa är den blårandiga från första året! SOM JAG ÄLSKAR DEN! Är nyfiken på den kommande randiga som släpps imorgon, hoppas jag får fatt på ett ex!

 2. Den blå! Den röda! Den gula! Sluta! Jag blir GALEN och nästan frustrerad över hur fina! 😬😬😬😖😖😖❤️

 3. Så fin grön nyans! 😍 Allt annat ser också fint ut, men tycker de finns så få gröna alternativ.

 4. Använder ni samma mönster på alla klänningar? Alla ser ju likadana ut fast i olika färger

  1. Nej som jag skriver i texten är det flera olika modeller. Många omlotter. Vissa med kort ärm några med lång. Några med vid ärm några med tight. Några med pennkjol andra med massa snurr. Några med båtringning andra med v. Många återkommer från säsong till säsong. Men i grunden handlar det om bra klassiska trikåklänningar som ska kännas lika sköna som en pyjamas. Vår tanke är att man ska kunna hitta och fortsätta hitta sina favoritsnitt och veta att de kommer tillbaka igen.

 5. Kort fraga: kan man beställa till utlandet över Provrummet (här Tyskland)? Hoppas pa “ja”…..

 6. Nu syr jag kläder själv, så jag “behöver” inte Miss Clarity, men jag har exakt samma tänk som ni har när det gäller klänningar 😀 Trikåklänningar som känns som att ha nattlinne till jobbet men får kollegorna att säga ÅH varenda gång. Jag har tre olika mönster som jag vet passar min kropp och säkert 20 klänningar sammanlagt (ja, det spårar ur lite när man har det som hobby, tyg är ett beroende). Tror ingen av mina kollegor inser att de ser samma klänning varje dag, fast i olika tyg och liiite olika snitt/längd/ringning 🙂

 7. Hej! Jättefina klänningar, vackra foton och snygg sminkning! Tror du Carolina skulle vilja dela med sig om produkter och teknik?
  Tack på förhand!

 8. Skulle gärna beställt en av era fina klänningar men på trots av att det står att de kan skickas till danmark så är det omöjligt att beställa på provrummet. Har försökt två olika servrar men med samma fel – att fraktsätt inte kan väljas.

  1. Hej, jag har beställt till Danmark i tidigare kollektioner och det funkade! Men minns också att det var något trassel. Det gick inte att välja “Visakort” som betalingsmetoder, utan man måste välja något annat… Paypal eller “utländskt bankkort” eller vad alternativet nu var. Skriv till provrummets chat/kundservice/Instagram om det ändå inte funkar, de är jättesnälla och hjälpsamma 👍

 9. Hej Clara! Jättefin kollektion, som alltid 🙂 skulle ni kunna tänka er att släppa den grönprickiga Malin igen? Såg att den fortfarande finns på Provrummet men såklart slutsåld sedan länge…

 10. Vackert vackert! Den gröna Greta, vet du när den läggs upp på Provrummet? Så exra fin den! Kram Maria

 11. Klänningarna är fantastiska! Jag har ett delikat bekymmer. Jag skulle vilja “mixa och matcha” med modell och tyg. I de modeller som jag tycker mest om finns inte de tyger som jag gillar mest.
  Jag skulle lätt kunna vänta några veckor på att få en klänning som syns upp till mig då jag även vet att de inte överproduceras.
  Ser framför mig att man väljer modell och sedan “fyller i tyg” för att få en vision om hur den skulle se ut.
  Skulle detta ens vara möjligt för er produktion?

 12. Hej. Kommer klänningen Lotta i rödrandigt igen? El kan man köpa den nån annanstans än provrummet?