• innehåller reklam för Marstorps Mat •

Grönt från Marstorp

Odlandet till alla våra grönsaksprenumeranter är i full gång. I år odlar vi mer än någonsin. Och smartare.

Blir så stolt av raderna av spirande grönsaker och vetskapen om att Marstorps Mat ger närodlat grönt till över 300 familjer i Umeå med omnejd. Varje vecka från mitten av augusti packar vi grönsakskassar fulla med rykande färskt från våra åkrar. I en rolig, smaklig och varierande mix.

Nytt för i år är att ALLA grönsakskassar levereras direkt till dörren. Bor du i Umeå så kommer grönsakerna till dörren med elcykel. Bor du utanför Umeå så levereras de med elbil. Dessutom har vi på Marstorp nu teamat ihop oss med Kulturbageriet i Umeå som är mästare på hanverksmässigt bakat bröd. Nu kan du alltså prenumerera både på en grönsakskasse och en bagerikasse och få hem dem till dörren samtidigt.

Vi levererar i dagsläget till Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Vännäsby, Sävar, Stöcksjö, Brån mfl. På hemsidan kan du söka på din adress och kolla ifall vi levererar dit där du bor!

Albin och Jakob driver Marstorps Mat med respekt för natur och djur – med hållbarhet i fokus i varje led.

Hur bra som helst ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Grönt från Marstorp”

  1. Kan varmt rekommendera grönsaksprenumeration från Marstorps! Hälsningar från en mycket nöjd kund.
    Annica

  2. Jag kan också rekommendera att prenumerera på grönsaker från Marstorp. Våran familj har prenumererat i några år (tror till och med från början via en förmedlingstjänst) och jag har funnit att prenumerationstjänten utvecklas och blir bättre för varje år. När sommaren kommer så börjar jag längta till första leveransen i augusti.

  3. För de som inte bor i Umeå-trakten kan jag tipsa om konceptet ”Reko ring”. Finns ofta som Facebook-grupp där man kan beställa direkt från lokala bönder. 🙂
    Har bara erfarenhet från gruppen i Malmö, men vet att det finns runtom i landet. Malmö-gruppen är väldigt aktiv och har utlämning varje torsdag. Både färdiga grönsakskassar och specifika beställningar av grönsaker, ägg, mjöl, osv. som du köper direkt från bonden.