HÀr kommer nÄgra guldstunder frÄn veckan som har gÄtt.

Vi introducerade hoppgunga till Ulf hĂ€r hemma. SuccĂ©! Bertil passade pĂ„ att hittepĂ„lĂ€sa dagstidningen för honom – med alla svĂ„ra uttryck han har hört. “Ull-index imploderingsfrekvens har pĂ„skyndat kapaciteten….”

Har Àtit frukostar bestÄende av jordgubbar, smultron och svarta vinbÀr.

Ulf och Jakob har vilat pÄ soffan ihop.

Och sÄ har barnen varit hos farmor i stan nÄgra dagar. DÄ Ät vi ost till middag.

Favoritmiddag

Jag har suttit pÄ bro och lÀst morgontidningen och druckit mitt kaffe

Bebisen har suttit i babysittern och kollat pÄ och kÀnt sommarvinden i hÄret.

En dag Äkte vi pÄ loppis i grannbyn, jag och Stina.

Vi fikade vÄfflor pÄ kyrkan

Och sÄ sprang vi in i Frida som ocksÄ var ute i fyndartagen.

Jag hittade lite smÄtt och gott pÄ loppisen. Visar senare tÀnker jag.

Och sÄ har jag bakat kaka. Blandade tvÄ olika recept (istÀllet för att vÀlja ett och följa det till punkt och pricka). Sedan grÀddade jag dessutom kakan för varmt. Suck. Varför ska jag alltid experimentera just nÀr jag har gÀster som ska Àta?

Det Àr nÄgot visst med röda vallmoblommor i alla fall.

SĂ„ kom Frida hit och fikade.

Och jag bjöd pÄ kakan som jag drÀnkt i chokadglasyr. Gott ÀndÄ!

Ja. Lite sÄ. Har sista veckans guldstunder sett ut. Hoppas ni haft en fin helg allesammans <3