Igår var en riktig toppendag som jag spenderade inne i stan. Sommarvarmt väder och bara roliga saker på schemat. Glömde dock kameran hemma så här kommer dagen dokumenterad ur suddig mobiltelefon.

Dagen i stan inleddes på ett strålande sätt med lunch i solen. Ulf var nöjd som alltid.

Och jag med. För Krickelin var i Umeå för att föreläsa. Och då passade vi på att äta lunch ihop. Vi har alltid tusen saker att prata om och babblar nästan i mun på varandra.

Jag och Annakarin och Kristin tog en riktig långlunch tillsammans.

Ett av Umeås finaste? Måste ju Rex vara! Supergod lunch åt jag dessutom.

Efteråt gick vi på promenad längs älven. Min älskade hemstad. Fint att se den med en besökares ögon.

Ulf fortsatte vara nöjd…

Och både jag och Kristin sportade våra nya frisyrer.

Och plötsligt försvann Kristin upp i en backe för att plocka nävarna fulla med hallon.

Sedan hängde vi på vårt kontor några timmar. Kristin förberedde sin föreläsning, Annakarin sitt modererande och jag satt mest och ammade.

För på kvällen var det dags! Annakarin och hennes arbetsplats – företagsinkubatorn eXpressions anordnade alltihopa! Så proffsigt och trevligt arrangemang. Genidrag att bjuda in just Krickelin dessutom!

Jag njöt av den ljumma kvällen, att få kolla på folk och träffa bekanta.

Och använda mascara för första gången på en månad. Samt ren klänning. Som dock blev alldeles nedkräkt innan kvällen kommit igång. Bebisar alltså.

Kristin höll en fantastiskt inspirerande föreläsning om sin företagsresa. Om butiken och webbshopen For Good Luck – samt sin vision om ett mjukare Varberg. Blir så inspirerad av människor som använder sina plattformar och kanaler till att arbeta för en positiv samhällsförändring.

Efter att ha hejat och pratat och kramats med kollegor och kompisar och vänner tutade vi hem i sensommarkvällen. Alldeles påfyllda av inspiration och ny energi!