Hejfrånmej

Tänk att ett klipp så totalt kan ändra ens känsla inför sig själv. Älskar min page som Helen på WOW klippte. Har gått till henne sedan gymnasiet (med enstaka i regel ganska misslyckade undantag) och är alltid så nöjd. Hon är en sann hårkonstnär! Helen klippte en ostyrig kort frisyr som både kan lockas, plattas eller lämnas att lufttorkas och då bli ungefär så här. Jag har en lugg som går att ha framåt men också dragen bakåt när jag är på det humöret. Omväxling är bäst. Tycker jag.

En svart skjorta. Har jag ens ägt en svart skjorta i mitt liv? Någon gång kanske. Kan inte minnas. Men slog till på en sådan nu i alla fall. Samt en kjol med den PERFEKTA kjollängden. Kjolen från Zara och blusen från &Other Stories.

Nu känner jag mig så redo för peppiga höstmöten och att få använda hjärnan

Bäst att passa på med barbent så länge det bara går. Här i gamla skor som är ytterst o-kompatibla med grusgång. Men desto bättre på asfalt! Och det här är ju en typisk asfalt och kontorsoutfit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Hejfrånmej”

 1. Vad fin du blev!
  När du skrev tidigare om att ”byta stil” minns jag att du skulle färga/fixa dina ögonbryn. Blev du nöjd med det? Jag skulle verkligen behöva en rekommendation i Umeå. Eller någon läsare kanske vet?

  1. På Iksu Spa på Umedalen i Umeå är dom så duktiga på att plocka bryn o färga fransar/bryn.
   Är mer än nöjd varje gång 🙂

 2. Hur får man luggen att ligga bakåt?
  Mvh desperat en med liknande frisyr och lugg som är mest i vägen hela tiden 😂

 3. Verkligen superfin outfit! Gillar din nya frilla med. Förstår att du blev nöjd. Kul med en frisyr som man kan variera lite beroende på lust och humör.