Fem favoriter

Det är så roligt att kolla på Pinterest och se vilka av mina bilder som går bäst där just nu. Hade man ingen aning om vilken årstid det var skulle man kunna gissa ganska bra bara genom att se vad som pinnas för tillfället…

Trätrappa utomhus med plåthinkar och baljor fyllda med ljung, en och andra höstiga växter, på trappan står också en grön trädgårdsstol och en stor orange pumpa.

Som min höstplantering. Den pinnas och delas överallt och jag blir själv sugen på att ordna en höstplantering på trappen igen. Mina sommarblommor är nämligen stendöda. Hoppas kunna åtgärda detta nästa vecka.

Höstrusk som ser mysigt ut – det är det många som pinnar. Ibland undrar jag om det är min bloggs bästa gren? Att få jobbigt väder att se mysigt ut? Som här. Jättejobbigt svinkallt väder.

Förstår varför den här bilden pinnas. Sitta i ett fårskinn och elda är väl det enda man har lust med när det är fem grader ute och regnar från sidan?

Ännu fler höstplanteringar. Från 2015 tror jag. Oj, vad ambitiös jag var förut! Nu kostar jag sällan på så många plantor på hösten. Det blir ju så DYRT! Men vackert. Ack ja, ack ja.

Slutligen pinnas den här bilden och det kan man ju förstår för det ser så himla kvällsmysigt ut. Tagen i vårt gamla sovrum som var i direkt anslutning till barnkammaren. Nu är det istället lekrum i anslutning till barnkammaren. Ganska skönt att slippa se in i röran som vi alltid gjorde förut. Här finns fler bilder från just det blogginlägget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Fem favoriter”

  1. Du har en fantastiskt fin blogg. Välskriven. Inspirerande. Otroligt vackra bilder. Tack för detta! God bless💕💕💕

  2. Elsker at du får dårlig vær til å se koselig ut! Jeg liker dårlig vær. Når jeg kan være inne!

  3. Bild nr 3 dök upp på mitt pinterest-flöde för cirka 1 år (tror jag…) sedan och det var den som tog mig till din blogg, och sen har jag stannat kvar. Vet inte, tänkte att det kanske vore roligt att veta 😊❤️

    1. Men å så roligt att höra <3 det gör mig glad! Kram och välkommen. Lite i efterskott alltså 😉