Höstlov i paradis

Det är så härligt med ett höstlov med massa snö! Frågan är om det kan bli vackrare vinter än nu? Med snö på träden samtidigt som vatten inte hunnit frysa till utan ligger som speglar i skogen.

Är hos Jakobs mormor med barnen på höstlov och så här såg utsikten ut när jag drog upp rullgardinen imorse. Står knappt ut med skönheten!

Skyndade mig såklart ut i allt det vita. För att insupa och njuta. Det finns inga plusgrader i sikte de närmsta veckorna så har vi tur stannar det kvar. Mmmmm….

Vi gör inte mycket när vi är här. Jag har med mig mina målargrejer och min kamera men förutom det får barnen bestämma tempot.

De är gärna ute och härjar. Åker bob och bygger på sin koja och skottar fram lekstugan

Jag går små promenader med barnvagnen och låter de sista solstrålarna värma nästippen. Hoppas ni har ett fint höstlov allesammans <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Höstlov i paradis”

 1. Så magiskt vackert!! Gud kan verkligen det där med att måla dagar i ljuvliga färgskalor!!

  1. Inte för att förstöra din tro. Men är ganska säker på att det har med kemi och fysik att göra. Att det blir olika färger i naturen.

   1. Självklart har det med kemi och fysik att göra. Men där med inte sagt att det inte kan vara Gud som ligger bakom just den kemin och fysiken 😉

 2. Så underbart! Vi har en åkt 65 mil norrut men ”bara” hamnat i Sundsvallstrakten. Njuter av höstlov med många vuxna per barn, frost, sol, brasor, pyssel och läsning. Kan inte tänka mig nåt finare fantastiskt,, det här lever vi på i veckor när vardagen drar igång igen. 🙂

 3. Vi har haft några minusgrader på nätterna här nere i Blekinge ;-). Det är roligt att följa din blogg och se effekten av vårt avlånga land.

 4. Just den här typen av inlägg är dina bästa! Lugn, rofylld landsbygd med vackra vyer. Älskar verklighetsflykten det ger mig en stressig morgon på väg till stan å jobb.

 5. Alltså så bedårande vackert! Kan ju sitta och titta på bilderna hur länge som helst 😍
  Idag kommer min syster på besök, det blir verkligen höjdpunkten på vårt höstlov😊 ska besöka Irlands sydligaste udde, blir nog inte så mycket snö men mycket hav däremot. Hoppas ni får fortsatt fina dagar tillsammans❣️

 6. Clara..Bilden med lyktstolpen- du är ju i Narnia. Vilket spännande höstlov ett besök i ett sagoland.

 7. Sâ fint och lugnande att läsa dig om ett liv i ordning och vit snö. Här i Frankrike laddas det upp för transportstrejk och den 5/12 funkar just ingenting. Det smittar av sig pâ människorna här. Tack allra raraste Clara som lever i en paradisbubbla i norra Sverige !

  1. Inte så ofta. Han har ju inte möjlighet att ha ledigt som jag har. Med jordbruk och yogaklasser nästan varje dag. Som tur är ses vi ju hela tiden i vardagen och äter tex lunch ihop nästan varje dag så vi träffas mer än de flesta familjer 🙂