Innesluten i en iskristall

Den här årstiden är vår veranda som att vara innesluten i en stor iskristall.

Det glittrar och glimrar och våra tunna fönster känns som den första spröda isen på en vattenpöl.

Ibland går jag ut och sätter mig där, påbyltad med ytterkläder och dricker varmt te. Fast det är nästan lika kallt på verandan som utomhus. Bara för att det är så mysigt att ha en plats prick mellan ute och inne!

Extra vacker blir verandan klädd i ljusslinga. Ska sätta upp den så fort jag bara hinner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Innesluten i en iskristall”

  1. Hej Clara!

    Tack för din underbara blogg! Idag gjorde jag misstaget att falla för frestelsen att köpa ett glossigt julmagasin. Det visade sig vara vitt, grått, plast och shabby chic från pärm till pärm! 🙁 Tvi! Så fort jag får akut jul- och vinterbehov framöver är det in här jag ska!

    Har ett svagt minne av att du gjort ett julmagasin för några år sedan.. Lyckans ost ni som kom över ett ex!

    1. Det finaste jag hört sedan jag konfirmerade mig 😉 kram till dig för din härliga kommentar!

  2. Så ser det ut hos också👍Glöm inte att ställa kakburkarna där, våra barn älskade att sno me sig en kaka innan de gick ut till bussen på morron. Fina minnen.