Idag är det säsongsavslutning av En Underbar Pod – och vilken himla säsong vi haft! Erica och jag är så glada över att podda igen och att ni är fler än någonsin som lyssnar. Det har verkligen varit ett sant nöje att läsa era kommentarer och tankar om vår podd varje vecka under hösten. Det är tydligt att podden både stör och berör vilket är precis vad vi hoppats på. Ni är ju bäst!

Men nu tar vi alltså lite julpaus och återkommer igen februari med en ny säsong.

Men först bjuckar vi på ett extra maffigt julavsnitt – nästan dubbelt så långt som våra vanliga. Så kanske du kan lyssna medan du är mitt uppe i julbak, paketinslagning eller bara tråkig städning?

Vi gör bland mycket annat knäckstrutar…

marsipangranar i snöstorm..

Och gammaldags silkespappersänglar. Som utlovat i podden kommer instruktionerna här för förtydligande: Ta ett silkespappersark – ca 30×50 cm stort. Vik hela arket som ett dragspel så att det blir 30 centimeter långt och 1 centimeter brett. Klipp sedan det hopvikta arket i två delar. Den ena ska vara 20 cm lång och den andra 10 cm. Vik ihop den långa biten på mitten. Vik ihop den korta och fäst den ovanpå. Vira en tråd kring de båda pappersbitarna så att de hålls ihop. Fäst ett snöre i ängeln och avsluta med att limma fast ett bokmärke. Häng upp ängeln i granen!

Pssst…litet tips!!

Vår podsponsor Pufz som har allting du behöver för att lyckas med ditt julbak (pralinformar i silikon, bakmattor, slickepottar och mycket annat) erbjuder 20 % rabatt på sitt sortiment om du uppger koden “claraerica”. Gäller fram till 20 december. PASSA PÅ VETTJA!

Och så vill jag tipsa om att vår andra sponsor Dansukker firar 150 år och att de just nu tävlar ut hushållsassistenten Ankarsrum och 25 retrokassar fyllda med produkter från Dansukker! Tävlar gör du här.

God jul önskar En Underbar Pod!