Mitt nya fina gamla skåp

Måste bara visa en bild på mitt nya fina skåp. Har letat efter ett lite pampigare skåp till vardagsrummet och nu fann jag det! Instagramaren och inredningsstylisten Soraya med sitt sagolika Umeåhem behövde göra sig av med skåpet för att få mer plats – så jag skyndade mig att slå till.

Här förvarar jag just nu viktiga pärmar och papper. Men så småningom ska porslin få flytta in istället. Jag satte en tunn gammal spetsgardin på insidan av skåpdörren för att få bort lite insyn. Och så tog jag fram mitt lilla avställningsbord med runda knoppar och placerade bredvid. Passar perfekt ihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Mitt nya fina gamla skåp”

  1. Underbart skåp så fint men glöm inte om ni inte redan dragit fast det i väggen Risk för fall med små folk som klättrar på skåp Ta inte illa upp om ni gjort Men vet att man kan glömma och andra läsare kanske inte tänkt på den faran Med dessa så vackra skåp mvh tant Helena (din blogg är tidlös läser med glädje )