Det är den segaste, kallaste våren på många år. Och inte ens mina krokusar har behagat titta upp ännu. Men istället för att hänga läpp njuter jag alla vackra vårblommor på instagram. Här är några extra fina från mitt konto Underbaraboning

@leilalindholm

En spretig och underbar bukett från Leilas egen trädgård. Gillar man tager vad man haver-känslan. De spretiga grenarna ihop med de vackra tulpanerna i mildaste rosa.

@luthagenstyg

Den här bilden tog andan ur mig. Känner hur jag bara MÅSTE ha ett hav av scilla någonstans i min trädgård. Återstår bara att klura ut var…

@vasterby_skola

En charmerande gammal skola fotad ur påskliljorna, tazetterna och pingstliljornas perspektiv. När jag ser den här bilden påminns jag om att sitta mer på huk. Komma närmre marken och se växtligheten mer som jag gjorde som liten. Inte alltid i fågelperspektiv

@asliden129

Än dröjer det innan häggen börjar blomma här i Västerbotten. Men ojboj vad jag ska skära in häggbuketter då. Brukar dessutom göra fång och ställa på bord i trädgården. Där håller de sig fina länge. Att unna sig snittblommor UTOMHUS är en sådan ohemul lyx!

@plathuset

I Västerbotten är blåsippor fridlysta. Annars hade jag gärna plockat mig en sådan här bukett i vår blåsippebacke. Men kanske om jag planterar lite egna blåsippor? Då kan jag plocka och göra små buketter ihop med krokus. Mmmmm….

Vilken är din favoritvårblomma förresten?

Med lille Ulf i blåsippebacken