Om jag resten av året älskar att smörja, fixa och piffa med hy och hår. Så slarvar jag närmast under sommaren. Sminkar jag mig så kan det få sitta kvar i dagar innan jag orkar tvätta bort. Jag kraschar i säng efter att ha varit ute och härjat i trädgården sent på natten. Somnar med mascaran på kinderna precis sådär som alla experter säger att man INTE ska göra.

Tur då att jag oftast inte använder så mycket smink på sommaren. För trots att jag sover rekordlite (finns ju så mycket roligare saker att göra på junikvällar) och trots att jag inte orkar hänge mig åt någon avancerad beautyrutin. Så funkar det rätt bra. En enkel hudkräm och en smula sol och varmare väder gör underverk för min hy.

Det är väl bara naturligt när man tänker efter? Eller hur gör du?

Något annat som är helt naturligt (eller i alla fall baserat på naturliga ingredienser till 98-99%) det är NIVEAs nya serie Naturally Good. Samtliga Naturally Good-förpackningar är återvinningsbara och alla kartonger runt produkterna kommer från hållbara skogsbruk. Dessutom går NIVEAs produkter nu att panta med appen PantaPå – så bra!

NIVEA NATURALLY GOOD utvecklades med filosofi att använda så många ingredienser med naturligt innehåll som möjligt och låta användaren veta exakt vad man applicerar på sin hud. Produkterna har ekologiska huvudingredienser som arganolja, grönt te, kamomill och aloe vera…

Och som vanligt när det är NIVEA får man mycket skönhet för pengarna! Och om nu sminket nu får vila – liksom alla avancerade skönhetsrutiner och tidsödande hårstyling – ja då försöker jag i alla fall ta mig tid att smörja in mig ordentligt. Med Naturally Good dag- och nattkräm. Inga konstigheter.

Läs mer om serien här!