Kväll i trädgården

Vår trädgård är så fin just nu i den skira grönskan.

Varenda knopp av växtlighet som liksom vill spränga sig ut men inte riktigt hunnit än. Och de soliga kvällarna i trädgården är underbara. Vill aldrig gå in. Bara vattna lite till och sedan lite mera.

Filmade från trädgården till min instagram idag. Försöker bli bättre på att uppdatera där också och framförallt visa filmer med knep och knåp från min trädgård och olika projekt jag har här hemma. Rörligt är ju något alldeles extra.

Jag hade så mycket jobb idag som jag tänkt slutföra inför att barnen slutar skolan. Men så föll både min A och min B-plan för barnvakt igenom. Men istället för att jaga upp mig och försöka jobba med bebis bestämde jag mig för att göra tvärtom. Så jag tog förmiddagen ledig och åkte till Vindeln. Gick forsarna runt med Ulf i vagnen. En timmes promenad hör ju till vanligheterna – men vad härligt att gå på ett annat ställe än jag brukar gå! Kunde typ inte kunde sluta le.

Sedan fick Jakob ta Ulf på eftermiddagen och jag jobbade ikapp. Och tro’t eller ej men jag hann. Hann alltihopa! Alla sponsrade inlägg som skulle in, alla mail och alla kontakter jag behövde avsluta. Nu är jag (så när som på några småsaker jag inte kan göra riktigt ännu) faktiskt helt färdig med allt. Vilken OBESKRIVLIG lättnad!

Det blir som vanligt ganska annonstätt den här tiden. Innan jul, kring påsk och innan semestern är det alltid som mest. Men det är ju för att det sedan är stiltje ända till i september när annonsörerna är tillbaka igen. Så jag hoppas ni förstår. Och kom ihåg att frekvensen mellan reklam och vanliga inlägg inte förändras. Så är det mycket spons blir det också mycket mer vanliga inlägg däremellan. Högre publiceringstakt helt enkelt.

Jaja. Slutpratat om det. Vill bara vara transparent.

Det verkar förresten som att sommarlovet kommer inledas med åtminstone tio riktigt soliga, varma dagar. Åtminstone här i Västerbotten. Vilken himla nåd

Så vad gör jag då denna kväll när jag blivit ledig? Jo, jag har fixat tårtor till skolavslutningsfikat imorgon. Bakat mazariner och plockat in buketter. Och nu ska jag krypa ner i soffan med Jakob och plöja några avsnitt av en kär gammal serie vi ser om.

Hejdårå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 kommentarer på “Kväll i trädgården”

 1. Å nästa vecka ska jag också gå forsarna runt. Hela min familj längtar alldeles obeskrivligt dit! Hoppas du har rätt om vädret!

 2. Min äldsta slutar förskoleklass på fredag. Stort! Snart är det “riktiga” skolan. Så fort det går men samtidigt inte. Vintern var blöt och kämpig på många sätt för hela familjen. Mitt barn har vuxit både i kroppen och knoppen och är väldigt redo för nästa steg. Jag gör som brevid och glädjs med mitt barn även om det tidiga småbarnshullet är ersatt av spinkiga sexåringsben och glädjen över att få en tand har ersatts av glädjen av tappa en tand.
  Jag glädjs åt att alla mina barn numera sover på nätterna, att de kan leka tillsammans mer än fem minuter utan bråk och andra saker som gör att jag fått mer vila och orkar vara mig själv igen.
  Så adjö livet med två små barn. Vissa delar kommer jag att sakna och visa delar är jag ohejdat glad att slippa.

 3. Så vackra bilder du tar. Man blir liksom riktigt kär i hela moder jord 😍

  Du var förövrigt otroligt fin i den klänningen.

  Over and out! God natt

  1. Så vackra bilder du tar Clara! Vilket landskap… Sverige är verkligen vackert.
   Och klänningens färg till din ögonfärg är inte dum heller ;).

 4. Blev så glad av att läsa detta inlägg! Så skönt att du hann klart med allt jobb👏👏 Så fint det låter med skolavslutning med gräddtårta och nyplockade blommor. Blir helt rörd vid tanken🥰
  Mina barn har ju inte gått i skolan sedan i mitten av mars. Men om två veckor, när de egentligen skulle ha slutat skolan, kommer jag baka tårta ändå. Måste ju fira att de har klarat allt skolarbete hemma så bra, trots en mamma som ofta är trött.
  Älskar klänningen förresten😍
  Hoppas ni får en härlig dag imorn!

 5. Tack för att du kommenterar kring det ökade annonsantalet. Har reagerat på att de kommit lite oftare nu den senaste tiden och denna öppenhet och förklaring gör mig glad! Snacka om att göra business med stil och genom fortsatt förtroendeskapande 😊 Önskar att många influencers tar inspiration av ditt ödmjuka och ärliga sätt i denna frågan ❤

 6. Vackra människa! Och bra jobbat med att bli klar med allt jobb, vad skönt. Mysigt att fixa för skolavslutning med 💚

 7. Så klokt att tänka om, istället för att bli frustrerad när planerna inte gick i lås. Att göra något bra och oväntat av stunden. Inte minst när vi är stressade så är det annars lätt att haka upp sig på det där som stör vår planering. Sådant som egentligen kan bli ganska bra, kanske till och med bättre ibland än ursprungstanken.

 8. Härligt, önskar att jag hade den energin! Men jag minns skolavslutningen förra året. Hade bakat petit choux-bakelser, men barnen ville hellre ha en glass, så det blir väl en smarrig en på väg hem helt enkelt!

 9. Underbar känsla med fotona och du är väldigt vacker. Härligt att få hinna klart det man vill och då man också kanske inte tänker man ska hinna men så blir det bra i alla fall.

 10. Grattis till sommarlovet! Grattis också till ett väl utfört arbetsår och annonsintäkterna som gör att vi kan fortsätta få fina texter. Jag tycker annonserna är så välutformade att de inte stör alls. Oavsett om det är en produkt jag är intresserad av eller inte är det njutbart att läsa en välformulerad text.

  1. Håller med! Och det är mycket värt att få läsa allt du skriver gratis och samtidigt slippa reklam för nätcasinon och annat jox.

 11. åh vilket ljuvligt inlägg!!! Jag förundras över hur bra du ärr Clara på att verkligen prioritera dagen på ett annat sätt när barnvakt uteblev. Min första tanke var att jobba med barn. Och det vet vi ju alla är en dåååålig idé!

 12. Låter härligt, ser härligt ut!
  Kul förresten att det finns fler om älskar att se om serier. Jag ser om filmer, läser om favoritböcker. Böcker som inte är värda att läsas om stannar inte i min bokhylla. Det här har jag märkt är en vattendelare. På jobbet har vi haft så livliga och roliga diskussioner om huruvida man är en omläsare/omtittare. Ämnestips för en stel fika!

 13. Jag tycker du gör reklamsamarbeten så bra och intressant att det inte stör. De ger alltid nånting till läsaren tycker jag. Vackra bilder, inspiration, tips eller bara mer mysig läsning.

  Tack för att du förgyller med din vackra blogg!

 14. Underbart inlägg! Jag gissar att promenaden gav dig energi till att orka ta tag i och hinna med det sista jobbet. Så glad för din skull! Ps. Är klänningen miss C? Jättejättefin. Kram till dig o stort tack för att du lyser upp min tillvaro oavsett var i livet jag befinner mig

 15. Kommenterar inte så ofta men måste slänga in att jag tycker din blogg håller så fantastiskt hög kvalitet just nu. Tycker allt är superläsvärt. Har inte reagerat på mycket annonser heller för du gör dem så himla bra.
  Tack!

 16. Vad duktig du är! Jag ska knåpa ihop ett inlägg om all försådda plantor som sakta men säkert dör i väntan på att planteras ut hahahh. Hoppas ni får en skön start på sommarlovet!

 17. Låter jättehärligt med tårtor,blommor och sommarlov! Jag undrar också vilken serie det är som ni ser om. Vore roligt att få tips på den.

 18. Hej Clara,
  Är inne och läser varje dag, kommenterar nästan aldrig, men vill passa på att skriva stort tack för en superfin och innehållsrik blogg.
  Reklamannonserna bekommer mig inte då jag ser de som vilket inlägg som helst pga att du är så proffsig.

  Önskar dig och din fina familj en lugn och varm sommar

  1. Exakt min tanke. Alla samarbeten känns så genuina och handplockade och är inlägg som hade kunnat skrivits ändå.

   Du är en fantastisk förebild inom influencer-världen och den enda jag litar på när det gäller reklam. Sen är det en ynnest att få följa din vardag, det är som att kliva in i en annan värld och drömma sig bort en stund. En känner sig kärleksfullt omhändertagen, det är en stund av frid och återhämtning.

 19. Vackra verandan (en dag innan jag dör skall jag ha samma) och fina Clara i samma inlägg har gjort min dag ! Och sâ sitter jag här i min lilla franska lägenhet och väntar sen i höstas, pâ firman som skulle ligga i nya stenar pâ gârden till i början pâ Juni, men som fâtt Coronavirus förhinder och som kanske inte kommer…..trots att jag betalat min del sen i februari sâ jag kände mig krasslig och inte ville barnen skulle fâ räkningen pâ kalaset, men idag mâr jag fint och funderar pâ en motorcykel för att inviga den nya trottoaren.men ……och sâ kommer gubbarna inte och vet inte om det ens blir av …förrän nästa âr !! Det kallar jag franskt lurendrejeri för de vill inte betala tillbaka mina 11 tusenlappar. Jag är säker pâ att Claras veranda inte behövde skjutas upp i all oändlighet utan byggdes planenligt av en seriös firma i närheten som det är brukligt. Varje gâng jag kollar pâ Claras vackra veranda, däruppe i norr……

 20. Så fina bilder! Men jag måste fråga, hur står du ut med myggen om kvällarna? Jag tycks bli uppäten om jag går ut efter 19..

 21. Underbar klänning, är den också från Lindex?

  Och din port ut till oändligheten.. magisk!

 22. Den där blå nyansen på klänningen, till din ögonfärg och även hårfärgen, så himla fint! Verkligen din färg!

 23. Jag ser på den fina portalen (tycker jag, heter säkert något annat) och funderar på vad jag ska ha till vår enorma klätterros som står med ett staket runt sig för att vi bara inte vet hur vi ska kunna stötta upp den. Den blommar massor och vi gör typ ingenting för att den ska ha rätt förutsättningar. Samtidigt vågar vi inte beskära den hur som helst, men har inte lyckats hitta information om hur man ska göra med övervuxna rosor. En tanke är att försöka hänga upp ena sidan på en portal som på bilden eller kanske någon annan lösning. Vet däremot inte vad vi ska göra med andra sidan, om det är tillräckligt med en portal som stöd eller vad sjutton göör man?!?

 24. Hej Clara! Jag tycker den gröna dörren har så fin färg. Heter färgen någonting? Vilken finfin sommaravslutningsdag ni verkar haft. Tack gör att du delar med dig!

 25. Jag tittade på filmen från din trädgård om och om igen. Visade till och med min sambo och sa “tänk att få bo såhär”. Det finns inget bättre än sommar i norrland. Vi bor i Skåne just nu, men jag längtar hem extra mycket när ljuset kommer tillbaka. Dofterna, stillheten, ljudet och ljuset. Känslan när man går hem på en grusväg mitt i natten då det fortfarande är alldeles ljust. Tror knappt jag vet något som gör mig så lycklig och så lugn.