• innehåller reklam för Miss Clarity •

Sommarklänningarna är här

Nu är sommarklänningarna för Miss Clarity här!

Eftersom vi har våra fabriker i Europa (bland annat i Italien) har det varit en riktig pärs att få fram klänningar den här våren. Men NU kan jag till min glädje meddela att de äntligen är på gång.

Vår randiga klänning Lotta har kommit i en ny färgställning. Mörkblå med vita ränder. Så fin och användbar.

Dessutom har vi tagit fram en riktigt lång wrapklänning. Känner mig så snygg i den här till mina converse. Och så får klänningen ett underbart, tungt fall. På mig som är 178 cm slutar den mitt på vaden.

Medan den på Annakarin når ännu längre ner. Så snyggt!

Min personliga favoritmodell Greta – med mycket vidd i ärmen – har kommit i ett härligt grönt print.

Och så är vår trotjänare Malin tilbaka i ett supersomrigt mönster.

Och som en liten bonus har vi sytt upp några nya exemplar av klänningen Edith.

Vill du få chansen att förhandsbeställa Miss Clarity före alla andra? Signa upp dig här så får du möjlighet att beställa sommarens klänningar före alla andra – redan nu på måndag den 15 juni. Välj erbjudandet ’JAG VILL FÖRHANDSSHOPPA’ – inte erbjudandet om 10% (om du inte är ny kund det vill säga). Håll sedan utkik i din inbox på måndag eftermiddag efter ett mejl med den länk som gör det möjligt för dig att förhandsbeställa våra sommarpärlor.

Dagen därpå, tisdag den 16 juni, släpper vi upp klänningarna för alla på purefemale.se. Observera – förhandsbeställningen är ett erbjudande som enbart gäller på måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Sommarklänningarna är här”

  1. Vilken fin sommarkollektion! Den långa klänningen är ju underbar och sitter som en smäck på dig Clara, men jag som är lite kortare (170) funderar på hur lång Annakarin är, för jämförelse?

  2. Hej, jag har länge varit nyfiken på en Miss Clarity-klänning, men vet verkligen inte vilken modell jag ska välja. Vilken modell rekommenderar ni till mig som är kort och tjock – med både mage och rumpa, men inte så stor byst?

  3. Länken om förhandssbeställning fungerar inte? Kommer till en “Användaren hittas inte”-sida på Instagram? 🤔

  4. Hej! Har inte fått något mail! Vad gör jag?
    När jag försöker registrera mig så står det att min mail finns med för pre-shopping…

  5. Åh vad glad jag Blir att de finns i lite större storlekar!
    Inte så självklart i de flesta butiker tyvärr!