FĂ„r aldrig nog av kjolar med snurr! Hade pĂ„ mig den hĂ€r igĂ„r nĂ€r jag var i stan och Ă„t lunch med nĂ„gra pĂ€rlor frĂ„n gymnasiegĂ€nget. Gud vad vi grinade. Över bönebebisar, utmattning, gravidmagar och annat fint och svĂ„rt pĂ„ samma gĂ„ng. KĂ€nner axlarna sjunka en decimeter nĂ€r vi Ă€r tillsammans.

Behöver gÄ och klippa mig men har vÀntat en mÄnad pÄ att min populÀra frisör Helene ska ha tid och nu rÄkar det ÀndÄ bli sÄ att klipptiden infaller nÀr jag Àr bortrest. Jaja. FÄr vÀl vÀnta en mÄnad till. Den som vÀntar pÄ nÄgot gott osv.

Fick kjol-komplimanger av flera damer nĂ€r jag skyndade mig genom stan för att göra Ă€renden. MĂ€rket Ă€r Esprit och jag köpte den pĂ„ ÅhlĂ©ns i UmeĂ„ för nĂ„gra veckor sedan. SĂ„g faktiskt att den fanns kvar i deras shop hĂ€r. Underbar tung jersey som faller fint och inte skrynklar.

Toppen Àr frÄn & Other Stories och skorna Àr loppade. GÀller att passa pÄ med bara ben medan det fortfarande gÄr.

Hejhopp vad skönt med helg. Och jag befinner mig faktiskt pÄ resande fot just nu. En drömresa jag haft under lÄng tid. Men mer om det imorgon!