Nu på torsdag kommer vår nya kollektion från Miss Clarity att släppas på Pure Female! Så peppad på att den här här.

Vi jobbar vårt koncept troget med att göra tidlösa klassiker i modeller som återkommer många säsonger. Så att den som funnit en favorit ska kunna uppdatera den i fler print med tiden. Nu är till exempel vår superpopulära Astrid tillbaka i ett fint grönt tyg.

Och vår låååånga wrap som blev sommarens succé är tillbaka i en mörk färgställning med myllrande mönster.

Wrapklänningen Malin kommer i svart botten med myllrande vitt mönster medan Annakarin bär Ester i en ny röd färg som är superfin med sina blå inslag.

Här finns ett formulär där du som vill kan anmäla intresse för vårt nya släpp – fyller du i det får du förhandsshoppa nu på torsdag 12/11 – och så släpper vi kollektionen för alla andra den 13/11. Bra tillfälle om du vill knipa din favorit och inte bli utan!