Jag flög upp ur sängen imorse en timme tidigare än jag hade behövt. Bara för att jag var så otålig att få se snön som fallit under natten. Gick och la mig i en brungrå, smutsig och regntung värld och vaknade till det här. Kunde inte sluta le.

En Klass 2-varning hade utfärdats för kraftigt snöfall och snöfall fick vi med besked.

Så glad att jag hann få upp lite ljusslingor och utepynt medan det fortfarande var milt och bart ute. För så snart det blir minusgrader och snö knäcks grenarna lätt och det är svårare att dra sladdar och montera på ett bra sätt. Spana förresten in den MEGANORMA (mina barns favoritord) krans jag gjort och hängt på garageväggen. Den är över en meter i diameter och jag fick tillverka stommen själv eftersom kransar i den här storleken inte verkar vara så vanliga. Vill ni att jag ska visa hur jag gjorde?

Barnen var lika lyckliga som jag över snön och på fritids byggde de sig en stor snöhäst.

Det finns gott hopp om att snön stannar kvar den här gången eftersom veckorna som kommer ska bli kalla.

Nu ska jag faktiskt hoppa i badkaret och värma mig lite. Har gått och frusit hela dagen efter att jag var ute och fotade i snön och blåsten. Imorgon är det fredag. Och vad ska hända då? Jo, jag ska nog sätta en saffransdeg. Och så kanske Gärtrud kommer på besök. Man vet aldrig. Håll utkik på min instagram vettja!