Inomhus är som en varm filt nu. Granens guldiga sken, lysande julstjärnorna i alla fönster. Tända ljus i överflöd.

Vi spelar UNO det här jullovet. Ett barnspel jag utan att lida faktiskt kan stå ut med att spela.

Mellanbrorsan måste dock ha insynsskydd i form av en bok. Fast en bloggläsare tipsade om att en uttjänt äggkartong att ställa korten i funkar bättre. Så det ska jag absolut testa!

Jag är så djupt nere i ledigheten nu. Sådär läskigt förslöad att jag helst inte vill göra någonting. Älskar när det stadiet infinner sig för det efterföljs alltid av tristess vilket är det perfekta sinnestillståndet för att vilja börja jobba igen.

Självklart stökas ingen jul bort här innan Tjugondag Knut, inte. Fattas bara annat!

De dagar som nu är kvar på jullovet ska jag försöka ägna åt att få iordning lite på barnens rum, sortera in all rekvisita jag tog hem från Susannes Skafferi och som just nu står i garaget och väntar. Samt komma ikapp med tvätthögen. Orkar jag allt detta behöver jag någon slags medalj eller utmärkelse tänker jag…