Igår skrev jag om att jag hittat de perfekta jeansen som skänker ägaren en pigg äppelstjärt. Läsaren Sara undrade över byxorna så här kommer lite fler bilder. Modellen fick jag rekommenderad till mig av min vän Stina som är en riktig jeansguru. Hon har sålt jeans i massa år och vet allt om modeller och vem som passar i vad. Och när jag nämnde att jag var sugen på att köpa ett par jeans (det enda par jag haft har blivit för stora) så sa hon att jag skulle passa perfekt i en Levis Rib Cage. Då ringde det en klocka och jag mindes att också Krickelin tipsat om den jeansmodellen. Så jag slog till!

Levis Rib Cage är liksom en särskild linning/midja men finns i massor av olika tvättar och längder – till och med i manchestertyg! Så det finns något för alla smaker. Men jag slog till på ett par croppade raka med stentvätt,

Jag behöver ha jeans som sitter högt i midjan så att magputet stoppas ner UNDER linningen istället för att pressas upp ovanför. Placeringen av fickorna, höjden på midjan och ja – allting med dessa jeans är så smickrande på mig! De gör för rumpan vad en bra BH gör för brösten: Lyfter, separerar och håller på plats! Mums!

Jag har storlek 29/29 och de var lite trånga först men efter någon dag satt de som en smäck. 29 tum i ben funkar på mig med croppade jeans. Men då jag är 178 cm lång och vill ha hellånga ben brukar jag behöva ta 34 tum. Det var dagens tips från mig

Blusen är förresten en loppad present från min syster Anna om någon undrar över den. Liknande brukar gå att hitta begagnade ganska lättt!