Hejhopp så här på söndagkvällen. Den här helgen har jag gått som i ett trött töcken. Det tar alltid på krafterna att börja arbeta efter semestern och jag märker det både på mig och barnen. Man får vara snäll med sig själv och ge omställningen lite tid.

Essa är också trött. Så fort man sätter sig kommer hon och kryper upp hos en och vill gosa.

Utsliten spaning – men jädrar vilken bra modemånad september är?! Att man kan kombinera bara ben med kängor, stickade tröjor och allt sånt där. Här har jag mina gamla Blankenskängor med säkert fem år på nacken, en gammal Monkikjol och en tre år gammal ulltröja från &Otherstories.

Jag passar på att njuta så länge jag inte behöver strumpbyxorna. Benen får sig bara en omgång brun utan sol varje vecka – och eftersom ni var så många som tipsade om det kör jag på en mousse från Ida Warg. Svinbra!

Veckan som kommer blir en brokig vecka. Jag ska lämna in ett stort illustrationsjobb som jag gjort, göra några sponsrade samarbeten, fortsätta jobba med min nya bok men framförallt bara fokusera på att hitta in i rutinerna som inte riktigt hittat rätt ännu.

Men jag ska också till läkaren och kolla min sköldkörtel och mäta så att den inte satt igång att växa igen. Så tacksam för att jag får komma dit för vård och samtidigt känner jag alltid en motvilja mot sjukhuset och allt den representerar i mitt liv…

Ps, tack för all frisyrpepp i inlägget en bit ner. Sicken hejarklack jag har, va!