Trots att jag gör en del reklam för andras produkter är jag förvånansvärt dålig på att göra reklam för mina egna. Men nu vill jag faktiskt slå ett slag för den här lilla gröna marsipanbakelsen till bok – Nu bakar vi. En perfekt present till den lille bagaren (den vänder sig framförallt till barn mellan 6-9 år) som behöver lite inspiration och uppmuntran till att våga baka, vara mer självständig i köket, eller bara bli pepp på att släppa paddan en stund.

Med Nu bakar vi vann vi priset som Årets Måltidslitteratur för barn och representerar nu Sverige i Kokboks-VM.

WAOOOOWWW!

Vi har sålt som smör av Nu Bakar vi och det får jag nog ändå ta som det bästa betyget på att vi lyckats träffa rätt.

Och med vi så menar jag såklart min medförfattare – världens bästa Annakarin och illustratören Frida.

Slå till på närmsta bokhandel – fysisk eller online.

Här hittar du Nu bakar vi på Bokus och Adlibris