Jullovets sista dag ägnade vi åt att åka pulka, bob och spark. Det var så vackert ute att man inte kunde göra annat än att sucka lyckligt

Till och med postlådorna var o-fula.

Hos Jakobs mormor finns en suverän pulkabacke på gården. När det är ordentligt plogat kan man komma långt ner på åkern.

Bertil åkte med lillebror och drog upp honom efteråt.

När vi tröttnat på bob bytte vi till spark. Ulf bäddades ner under filtarna

Men tröttnade snabbt och ville istället skjutsa storebror

Även det tröttnade han snabbt på och då fick Bertil skjutsa istället. På en spark i storlek Chihuahua.

Han har en ängels tålamod får jag säga. Lyckliga Ulf med sådana storebrorsor. Och lyckliga oss att vi fick ett sånt härligt jullov trots att det såg lite mörkt ut till till en början.

Idag hade jag min första kontorsdag. Behövde fixa bokföring, reda ut gamla mailtrådar och planera upp inför de närmsta månaderna. Kändes nästan oöverstigligt förskräckligt innan jag var igång. Men sedan har jag suttit i diverse teamsmöten med nya kunder och annonsörer för året som kommer. Och då blev allt lätt och roligt igen. Att veta att jag har sponsorer som möjliggör att jag kan lägga så här mycket tid på bloggen även nästa år. Det känns fantastiskt!