Att köpa lite nya blommor nÀr julstjÀrnorna vissnat och innan pelargonerna fÄtt komma fram ur sin vinterförvaring. Det Àr en högtidlig och njutbar upplevelse. Och extra roligt att pröva sorter man aldrig prövat förut.

Tycker att den hÀr sÀtter prÀgel pÄ hela rummet. SÄ vackra blad. Minns inte vad den heter dock. Men notera att jag vÄgat plocka fram en piedestal igen. Det mÄste betyda att apekatterna som Àr mina barn börjat lugna ner sig lite? Ja tacka för det!

Köpte Ă€ven Ă„rets första lilla tulpanbukett. En ynklig historia frĂ„n nĂ€rmsta mataffĂ€r. ÄndĂ„ fin i sin spretighet.

Det hÀr gör mig lycklig! Och ser ni dÀr till höger? I fÄtöljen? Det ska vi titta nÀrmre pÄ!

Den hÀr virkade sjalen/filten fick jag nÀmligen av min syster i julklapp. Den verkar vara riiiiktigt riiiktigt gammal. Blekt, milt fÀrgat garn och en baksida i glansigt beige tyg som Àr tunnslitet och vackert. VÄrdar den ömt. SÄ vansinnigt vacker!

Är sĂ„ tacksam att ljuset börjar Ă„tervĂ€nda sĂ„ att man kan fota. I december Ă€r det kanske en dryg timmes bra dagsljus hĂ€r hemma nĂ€r det Ă€r sol. Nu Ă€r det Ă„tminstone fyra, fem timmar av fungerande fotoljus. Och i maj Ă€r det fotoljus dygnet runt. Det har till exempel hĂ€nt att jag plĂ„tat sponsrade samarbeten i trĂ€dgĂ„rden vid midnatt.

IgÄr hade jag redaktionsdag med Erica. DÄ gÄr vi igenom bloggen och min instagram och utvÀrderar vad som funkat, fÄngar upp önskemÄl frÄn er som lÀser och diskuterar vÄrens publiceringar. Det Àr sÄ lyxigt att ha Erica som bollplank och som analyserar det jag gör och hjÀlper mig utvecklas.

Men nu ska jag sluta blogga och istÀllet Àgna tid Ät att skriva pÄ min nya bok. Hela onsdagen Àr vigd Ät detta. Tjip o hej!