Fick en helt underbar klÀnning i födelsedagspresent av min syster. Hon Àr bÀst pÄ sÄnt! Loppad sÄklart. Med en snygg skjortblusliknande överdel och massa bra snurr i kjolen.

En snurrig kjol jag önskar jag aldrig skÀnkt bort!

Drog pÄ mig den direkt och jag kÀnner mig sÄ fin i den. Men jag ska nog sÀtta ett skÀrp i midjan. MÄste bara lokalisera min skÀrplÄda som försvunnit i omorganiseringen av övervÄningen.

Hela den hĂ€r dagen har jag Ă€gnat Ă„t att stĂ€da och rensa i barnens lekrum. Blev fĂ€rdig precis innan barnen kom hem frĂ„n farmor dĂ€r de övernattat. SĂ„ glada och upprymda barn som fick se sitt nya rum – och sĂ„ trötta förĂ€ldrar. Men jag Ă€r rĂ€tt glad jag med. För det Ă€r första gĂ„ngen pĂ„ mĂ„nader som jag kan se golvet i barnrummet och första gĂ„ngen pĂ„ flera Ă„r som varje liten plusplus Ă€r Ă„tskild frĂ„n legobitarna och pĂ€rlorna. Nu ska vi bara upp med romerska ringar och klĂ€tterrep i taket och sedan Ă€r det fĂ€rdigt för lek!

Men nu nÀrmast ska jag hoppa i duschen och frÀscha till mig lite för om en timme kommer min vÀn Elina med familj hit och vi har inte setts allihop sedan innan pandemin. Det kan vÀl vara vÀrt att tvÀtta armhÄlorna för, eller hur?

Ett Ă„r av outfits