Här kommer tisdagens outfit. Jag var som synes väldigt glad!

Är så otroligt förtjust i just den här klänningsmodellen. När den är ordentligt lång men sedan har en väldigt hög slits. Perfekt kombination av påklätt och avklätt.

Gillar också den här årstiden när man kan vara barbent i grova kängor. Så fint med någonting lite grovt och klumpigt ihop med det skirt somriga.

Klänningen köpte jag på &Other Stories i februari och har burit massor sedan dess. Jeansjackan är som sagt en gammal goding från högstadiet, väskan är ett secondhandköp jag bytlånat med Anna, hatten köpte jag i höstas från H&M och kängorna är loppade gamla Ten Pointskängor. Gammalt och nytt ihop på bästa sätt!

Idag har jag dock på mig en helt annan outfit – för idag fotar jag pressbilder till Susannes Skafferi (vi är tillbaka i rutan den 18e juni!) och sedan ska jag och Suss fota lite andra bilder till kommande projekt – för det händer mycket skoj framöver.

Och senare ikväll ska vi ut och äta middag med teamet från programmet och därefter ska jag och Susanne gå ut och fira och dricka drinkar och slå klackarna i taket. Eller något åt det hållet.

Glad nationaldag!