I onsdags gick jag på studentmottagning och hoppade i den här gamla godingen som jag själv designat för Jumperfabriken 2014. Har använt den massor men tröttnat i perioder så nu har den faktiskt legat oanvänd i flera år. Men desto gladare blev jag när jag återupptäckte den. Snurren i kjolen är magisk!

Tog också i med milt våld och tryckte upp mina halvt igenvuxna hål för örhängen. Örhängen ska bli min grej framöver! Eller det har ju redan varit min grej under många, många år. Men även örhängen har jag behövt ta en paus ifrån för att först nu återvända till. Tycker att det är så extra snyggt med stora örhängen när man har kort hår. Rolig grej att leta second hand också!

En tredje grej jag är sugen på igen är bälten som markerar midjan. Det har jag varit rätt trött på och dessutom mest känt mig som klämd i en dörr. Men så roligt att rafsa fram min gamla samling och leta nya skatter på second hand för att sätta piff på de gamla vanliga klänningarna med.

Sedan kom jag på att det ju är rätt trevligt med sandaletter med klack. Har ett enda par i min ägo och det är detta. Och i dem känner jag mig så feminin och fin. Ska definitivt hålla utkik efter sandaletter i fler färger! Men det brukar vara svårt att hitta begagnade när man har min skostorlek så igår testade jag Sellpy för första gången och köpte ett bar begagnade svarta sandaletter med chunky klack!