I onsdags gick jag pÄ studentmottagning och hoppade i den hÀr gamla godingen som jag sjÀlv designat för Jumperfabriken 2014. Har anvÀnt den massor men tröttnat i perioder sÄ nu har den faktiskt legat oanvÀnd i flera Är. Men desto gladare blev jag nÀr jag ÄterupptÀckte den. Snurren i kjolen Àr magisk!

Tog ocksĂ„ i med milt vĂ„ld och tryckte upp mina halvt igenvuxna hĂ„l för örhĂ€ngen. ÖrhĂ€ngen ska bli min grej framöver! Eller det har ju redan varit min grej under mĂ„nga, mĂ„nga Ă„r. Men Ă€ven örhĂ€ngen har jag behövt ta en paus ifrĂ„n för att först nu Ă„tervĂ€nda till. Tycker att det Ă€r sĂ„ extra snyggt med stora örhĂ€ngen nĂ€r man har kort hĂ„r. Rolig grej att leta second hand ocksĂ„!

En tredje grej jag Àr sugen pÄ igen Àr bÀlten som markerar midjan. Det har jag varit rÀtt trött pÄ och dessutom mest kÀnt mig som klÀmd i en dörr. Men sÄ roligt att rafsa fram min gamla samling och leta nya skatter pÄ second hand för att sÀtta piff pÄ de gamla vanliga klÀnningarna med.

Sedan kom jag pÄ att det ju Àr rÀtt trevligt med sandaletter med klack. Har ett enda par i min Àgo och det Àr detta. Och i dem kÀnner jag mig sÄ feminin och fin. Ska definitivt hÄlla utkik efter sandaletter i fler fÀrger! Men det brukar vara svÄrt att hitta begagnade nÀr man har min skostorlek sÄ igÄr testade jag Sellpy för första gÄngen och köpte ett bar begagnade svarta sandaletter med chunky klack!