Nejmenhej här står jag helt naturligt och vädrar mitt vänsterben. Sådär som man gör när det är 29 grader varmt och man har oljat in långskånkarna med någonting som skimrar.

Rotade desperat igenom mina lådor i källaren efter en fin kjol att bära som omväxling till klänning och fann denna gamla goding från &Otherstories – köpt på någon rea för många år sedan. Fullkomligt livsfarlig när det blåser och därför säkrar jag med rejäla svarta mormorstrosor under. Fast vem försöker jag lura? Jag bär ju alltid rejäla mormorstrosor!

Tycker så mycket om att bära kritvitt på sommaren när jag är brun. Det tar fram det vita i ögonen och känns som en sval bris mot huden.

Örhängena är nya från Zara. Jag fick ett presentkort därifrån i julklapp och har både köpt linneskjortan och örhängena på ett bräde.

Klackarna hittade jag däremot begagnade via Sellpy. Kostade en dryg hundralapp om jag inte minns tokigt. Skönt att hitta en sandalett begagnad – det är ju ändå ett plagg med högst begränsad användningstid varje år. De här kommer jag dock använda under en ansenlig mängd somrar framöver. Perfekta modellen.

Ikväll har vi haft sommarfest med matlaget i Stina och Emils ladugård. Därav inoljade ben, nylockat hår och mascara. Så härligt att få känna sig riktigt fin och cykla iväg till vänner för att äta gott och prata bort några timmar tillsammans.