Åh vad jag känner mig som gamla härliga Clara (anno 2010 typ) när jag fått tillbaka hålen i öronen. Blir så glad av alla möjligheter det öppnar för att mixa och matcha!

Här är en outfit från förra veckan när jag gjort mig fin för en middag. En gammal Miss Clarity (min absoluta favoritmodell som vi gjorde i flera färgställningar), loppade skor, loppat bälte men nya örhängen från Zara fyndade på rean.

Gul är en svår färg på vintern så jag passar på när jag är brun och kan bära upp den.

Just nu är jag och barnen hos Jakobs mormor några dagar medan Jakob är hemma och sköter om djuren och gården. Här är fullt ös med nästan hela släkten närvarande. Det verkar också bli soligare och varmare nu efter en rätt kall vecka. Det ser jag fram emot. Längtar efter att långbada. Nu ska jag svida om till träningskläder och köra ett pass. Satsar på två pass i veckan under sommaren.

Hoppas ni får en fin vecka allesammans.