Åh vad jag kĂ€nner mig som gamla hĂ€rliga Clara (anno 2010 typ) nĂ€r jag fĂ„tt tillbaka hĂ„len i öronen. Blir sĂ„ glad av alla möjligheter det öppnar för att mixa och matcha!

HÀr Àr en outfit frÄn förra veckan nÀr jag gjort mig fin för en middag. En gammal Miss Clarity (min absoluta favoritmodell som vi gjorde i flera fÀrgstÀllningar), loppade skor, loppat bÀlte men nya örhÀngen frÄn Zara fyndade pÄ rean.

Gul Àr en svÄr fÀrg pÄ vintern sÄ jag passar pÄ nÀr jag Àr brun och kan bÀra upp den.

Just nu Àr jag och barnen hos Jakobs mormor nÄgra dagar medan Jakob Àr hemma och sköter om djuren och gÄrden. HÀr Àr fullt ös med nÀstan hela slÀkten nÀrvarande. Det verkar ocksÄ bli soligare och varmare nu efter en rÀtt kall vecka. Det ser jag fram emot. LÀngtar efter att lÄngbada. Nu ska jag svida om till trÀningsklÀder och köra ett pass. Satsar pÄ tvÄ pass i veckan under sommaren.

Hoppas ni fÄr en fin vecka allesammans.