Den hÀr byxdressen köpte jag pÄ Anthropologie i New York 2017 och jag fick sÄ himla mycket komplimanger nÀr jag bar den. Vi hade ju ett sjukt starkt outfit-game under resan. Flera av Annas outfits Àr nÄgra av mina mest pinnade bilder nÄgonsin tror jag.

Men jag kan inte sĂ€ga att den hĂ€r dressen har blivit överdrivet anvĂ€nd sedan dess. Jag fryser i den pĂ„ vinterhalvĂ„ret och pĂ„ sommarhalvĂ„ret har jag ju oftast klĂ€nningar. Men i sommar nĂ€r det varit sĂ„ varmt har den Ă„kt fram och blivit anvĂ€nd. SĂ€rskilt som jag nu förutom att öva mig pĂ„ att visa glipet i midjan ocksĂ„ övar mig pĂ„ Ă€rmlöst. Tyget Ă€r tunt och silkigt med ett otroligt fall! Älskar den.

ÖrhĂ€ngena med stora P pĂ„ köpte jag pĂ„ en resa jag gjorde i trean pĂ„ gymnasiet med nĂ„gra tjejkompisar. Vi Ă„kte till Teneriffa och dĂ€r inhandlade jag massor av billiga (och enorma örhĂ€ngen) i en liten affĂ€r och jag har kvar de flesta Ă€n idag.

Slutligen Ă€r jag SÅ GLAD över att jag via Sellpy hittat exakt likadana beiga ballerinaskor som de jag köpte frĂ„n Zara förra sĂ€songen. Det paret nötte jag ut alldeles och har letat efter nĂ„gra liknande utan resultat. Det fina med dem Ă€r att de inte Ă€r sĂ„ urringade vid tĂ„rna och dessutom har en fullkomligt osynlig sula. SĂ„ lycklig att jag fick tag i dem igen och dessutom pĂ„ en begagnatsajt. Ska vĂ„rda detta par noggrannare sĂ„ att de förhoppningsvis rĂ€cker fler sĂ€songer!