Den här byxdressen köpte jag på Anthropologie i New York 2017 och jag fick så himla mycket komplimanger när jag bar den. Vi hade ju ett sjukt starkt outfit-game under resan. Flera av Annas outfits är några av mina mest pinnade bilder någonsin tror jag.

Men jag kan inte säga att den här dressen har blivit överdrivet använd sedan dess. Jag fryser i den på vinterhalvåret och på sommarhalvåret har jag ju oftast klänningar. Men i sommar när det varit så varmt har den åkt fram och blivit använd. Särskilt som jag nu förutom att öva mig på att visa glipet i midjan också övar mig på ärmlöst. Tyget är tunt och silkigt med ett otroligt fall! Älskar den.

Örhängena med stora P på köpte jag på en resa jag gjorde i trean på gymnasiet med några tjejkompisar. Vi åkte till Teneriffa och där inhandlade jag massor av billiga (och enorma örhängen) i en liten affär och jag har kvar de flesta än idag.

Slutligen är jag SÅ GLAD över att jag via Sellpy hittat exakt likadana beiga ballerinaskor som de jag köpte från Zara förra säsongen. Det paret nötte jag ut alldeles och har letat efter några liknande utan resultat. Det fina med dem är att de inte är så urringade vid tårna och dessutom har en fullkomligt osynlig sula. Så lycklig att jag fick tag i dem igen och dessutom på en begagnatsajt. Ska vårda detta par noggrannare så att de förhoppningsvis räcker fler säsonger!