Sist jag var hos pappa hittade jag mammas gamla pullover av ull (pullullver?) i en garderob. Den hade jag mycket i högstadiet och nu känns den helt rätt igen! Tror det finns fler varianter på vinden hos farsan – eventuellt några i plysch också för riktig 70-talskänsla.

Pullover är ju egentligen ett genialiskt plagg. Man blir varm om magen och ryggen men ryms fortfarande i de vanliga ytterplaggen och kavajerna – utan att det ska bli så trångt i ärmhålen att armarna förlorar blodtillförsel, man får kallbrand och händerna trillar av. Typiskt trist när det händer.

Motsatsen till kallbrand är rimligtvis varmbrand. Med röda strumpbyxor och matchande röda skor ser det ut som man fått varmbrand på hela nederdelen av kroppen. Så snyggt!

Kombinerar pullullver och varmbrand med den loppade rutiga kjolen jag köpte förra vintern och en skjorta från Zara. Skorna med fyrkantig tå kommer från &Other Stories. Inte trodde man att man någonsin skulle vilja ha andfot igen – men vänta nog länge och allt kommer åter!