Fann en sÄn trevlig kjol pÄ loppis hÀromsistens. Med fickor i sidan och ett hÀrligt foder som gör sÄ att kjolen inte fastnar pÄ lÄren och smiter Ät sÄ dÀr otÀckt.

Fin liten ruta

Och riktigt skönt fall! FrÄn nÄn kedja ursprungligen, sÀkert nittiotal. Men idag gör kedjorna sÀllan sÄdana hÀr pÄkostade grejer med omsorg om varje detalj.

BÀr den med loppat skÀrp, loppade skor, loppade örhÀngen och blusen jag köpte frÄn &Otherstories i vintras.

SĂ„ skönt med torsdagskvĂ€ll förresten, efter en vecka nĂ€r jag haft svĂ„rt att komma upp i arbetstempo. Tycker mest att jag famlat runt utan att fĂ„ nĂ„got vettigt gjort. Men idag gjorde jag massor och fattade flera viktiga manusbeslut. Och imorgon börjar dagen med trĂ€ning – men sedan tĂ€nker jag bara sitta och skriva pĂ„ min bok och förhoppningsvis vara riktigt produktiv.