Somnade innan nio igÄr och vaknade imorse efter 9 1/2 timmes sömn. Minns inte sist jag sov sÄ lÀnge? Men det var verkligen vÀlbehövligt efter denna arbetsvecka.

Efter frukosten tog jag och Folke fram pÄsklÄdan och började pynta. Han Àr den i familjen som delar mitt intresse för att pynta, dekorera och hÄlla pÄ och upprÀtthÄlla alla olika traditioner. Tur att vi har varandra!

Upp med den gamla loppade pÄskkÀrringen

Och de rara pÄskkorten som en snÀll lÀsare skickat till mig.

Vi klÀdde Àven ett pÄskris med Àggen jag och Anna mÄlade med mamma nÀr vi var smÄ. Och diverse fjÀdrar som nog Àr lika gamla som Àggen.

Sedan drog Jakob in med alla barnen till farmor i stan, och jag fick vara ensam hemma hela dagen och dona pÄ. DÄ kan man bli sÄ hÀr lycklig och vederkvickt.

Njöt av pÄskblommorna

Och solen

Och strök en ny paradhandduk

Och nÄlade upp min sötaste pÄskbonad

Nu kÀnns hela hemmet sÄ gult, soligt och ljust.

Ja men titta bara!

Altandörren stÄr öppen sÄdana hÀr soliga dagar. Den vÀrmer upp hela nedervÄningen.

Gillar det hÀr gamla pÄskÀgget jag funnit pÄ loppis i modell XL. Nu under fastan sÄ Àter jag inte sötsaker och allt jag kan tÀnka pÄ Àr hur underbart det ska bli att fylla ett pÄskÀgg med det godaste godis jag vet och ta med till mig sjÀlv pÄ pÄskfirandet!

Nu hinner jag inte blogga mer för jag ska gĂ„ ut en svĂ€ng med Essa som varit inne nĂ€stan hela dagen och haft det trĂ„kigt. Men tĂ€nk va – imorgon stĂ€ller vi om klockan. Och dĂ„ fĂ„r vi tillbaka de ljusa kvĂ€llarna!