Att lĂ€nka och tipsa om fast fashion brukar ju inte vara min grej, riktigt. Men jag gör ett undantag. För en av de saker jag fĂ„tt allra mest lĂ€sarfrĂ„gor om senaste somrarna Ă€r var mina perfekta beiga ballerinaskor kommer ifrĂ„n. Har haft dem de senaste tvĂ„ somrarna och förbrukat ett par per sommar. PĂ„ slutet brukar de vara ganska sunkiga – men det Ă€r ju för att jag LEVER i dem. SĂ„ sköna!

Första Äret köpte jag dem pÄ Zara. Andra Äret hittade jag ett par frÄn Zara, begagnade och oanvÀnda pÄ Sellpy. Men nu sÄg jag att de kommit in igen. En aaaaaningens högre klack. Men annars precis likadana. Slog till direkt. De Àr fina för att de Àr sÄ otroligt, otroligt neutrala. FörlÀnger benen (förutsatt att de matchar ens hudfÀrg) passar till alla andra fÀrger, sitter skönt pÄ foten, har en diskret sula och Àr inte för urringade sÄ att man fÄr tÄklyfta. Jag anvÀnder dem sÄ vÀl inne som ute.

Jag har funderat pĂ„ om det vore bĂ€ttre och köpa en dyrare ballerina som hĂ„ller fler sĂ€songer? Men eftersom jag verkligen anvĂ€nder dem som vardagsko, pĂ„ stranden, nĂ€r jag arbetar i trĂ€dgĂ„rden – kĂ€nns det lite bortkastat. Jag vill inte ha en sko jag behöver vara vĂ€ldigt rĂ€dd om. Jag vill ha en sko jag vĂ„gar anvĂ€nda.