Godmorgon! Idag tog jag tag i vÄrt elÀndiga lilla badrumsskÄp. Snett, vint och i stort behov av att ersÀttas av ett nytt och bÀttre. Men tills dess behöver det i alla fall stÀdas.

Vi första anblick ser det kanske inte sÄÄÄÄ stökigt ut. Men nÀr man kollar nÀrmre Àr det illa. Tomma flaskor, produkter jag inte lÀngre anvÀnder och förpackningar som Àr smutsiga.

Och absolut ingen ordning pÄ sminket. Allt ligger huller om buller och flera gÄnger nÀr jag sminkat mig senaste tiden har jag fÄtt lÀppstiftsflÀckar och eyelinerstreck pÄ kinderna. Av redskap som blivit smutsiga. Hua!

Började med att plocka bort alla borstar. Sedan allt smink. DĂ€refter diskade jag ur mina förvaringsburkar. SĂ„ hĂ€r sĂ„g de ut inuti. UÄCK!

Sedan plockade jag bort sÀllan-smink (det förvarar jag istÀllet i hallen dÀr jag har alla andra beautyprodukter) och behöll bara de jag anvÀnder till vardags. Sorterade upp penslar och borstar för sig, skuggor, rouge och foundation för sig och lÀppstift i en egen burk.

Diskade ur tandkrĂ€msburkarna och sköljde alla borstar och tuber rena frĂ„n klet. NĂ€r jag stĂ€llde tillbaka allt hade det gĂ„tt ganska precis femton minuter. Men dĂ„ hade jag det stora borstprojektet kvar. NĂ€mligen att rengöra alla Ă€ckliga sminkborstar. Det rymdes inte i stĂ€dkvarten – sĂ„ jag tar det senare. SĂ„ hĂ€r rengör jag mina sminkborstar.

Vad tÀnker du stÀda idag?