Inuti min klÀdkammare finns en ful men praktisk smyckesförvaring frÄn Ikea. Tror den egentligen ska sitta ovanför ett skrivbord och fungera som förvaring av pennor och sÄnt. Men hÀr har jag all mina bijouterier. Det trÄkiga Àr bara nÀr det blir oreda och jag inte hittar det jag ska. SÀrskilt nÀr jag varit bortrest mycket och packat med mig smyckena men sedan inte orkat sortera tillbaka dem efterÄt. SÄ Àr lÀget just nu.

Huller om buller och trasslande kedjor och sÄnt som borde hÀnga ligger istÀllet i en enda hög. Dessutom Àckligt och dammigt i sjÀlva lÄdorna. SÄ jag började med att hÀnga upp alla smycken som faktiskt ska hÀnga. Sedan plockade jag ur allt annat och sköljde ur lÄdorna under kranen och torkade torrt.

Lite bÀttre ordning! NÄgra av mina smycken (de rosa högst upp till exempel) var foundation-kladdiga. SÄ de rengjorde jag med lite diskmedel och varmt vatten innan jag la tillbaka.

ÅterupptĂ€ckte till och med nĂ„gra gamla favoritsmycket som jag glömt bort i röran. Nu kĂ€nns smyckesförvaringen kul igen!

Vad stÀdar du idag lördag?