Jag tycker att vi har gjort sĂ„ mĂ„nga roliga avsnitt av Wollin & Clara den hĂ€r hösten. Med risk för att lĂ„ta sjĂ€lvgod – men vi Ă€r för fasen i högform! Det mĂ€rks ocksĂ„ pĂ„ alla DMs och kommentarer vi fĂ„r kring avsnitten. Kanske Ă€r det för att vi ligger bakom betalvĂ€gg som vi vĂ„gar lite mer. Det Ă€r en lite annan publik som verkligen har valt att lyssna och det gör att man vĂ„gar köra utan rĂ€dsla för att misstolkas.

Som i gÄrdagens avsnitt dÀr jag berÀttar om förra veckans Stockholmsresa och Ängesten över att göra teve. Inte för att jag inte vet vad jag ska sÀga eller göra i bild. Utan bara för att jag ska vara ful. Det Àr sÄ tragiskt att det Àr sÄ det Àr, men jag rÄkar veta att situationen Àr likadan för sÄ mÄnga kvinnor som jobbar med teve. SkrÀcken över att kÀnna sig ful! Projektet att komma pÄ hur man ska klÀ sig! Oron över okÀnsliga kameramÀn som filmar upp i ens nÀsborrar. Och sedan tittarkommentarerna kring ens utseende.

Nej man borde inte bry sig om sitt utseende sÄ pass mycket. Men eftersom andra tydligt visar att de gör det sÄ Àr det svÄrt att lÄta bli. Och tÀnk sÄ mycket tid man kunde spara och sÄ mÄnga stordÄd man kunde utrÀtta om man bara fick slÀppa tankarna pÄ sig sjÀlv litegrann? Jag förstÄr verkligen varför mÄnga som jobbar med teve opererar sig. Det Àr en rent tidsbesparande ÄtgÀrd som hjÀlper en att kunna fokusera mer pÄ det man sÀger och gör i rutan.

Lyssnar pÄ avsnittet gör du bakom Podmes betalvÀgg