En bild på något gott. Matjesillsallad. Larvigt vad gott det är! Gör till påsk vettja.

En bild från när jag var liten.  Fyllde fyra år. Ett år yngre än Ulf blir nu. Mitt lugg-game har alltid varit starkt.

En bild på mig i en annan stil. Väldigt oklart vad jag sysslade med här. Men tightsen var hemsydda och jag kände mig cool. Året var 2007!

En favoritaktivitet. Baka!

En bild på när jag mådde dåligt. Jag mådde så fruktansvärt den här hösten. Har aldrig förr eller senare upplevt något liknande. Två månader efter bilden togs fick jag diagnosen utmattad. Sju år senare blev jag frisk.

En bild från när jag var arg. Syns kanske inte men det är sällan jag varit så arg som jag blev efter den här tevesändningen. Sånt tekniskt haveri under sändningen att det var som att uppleva de två värsta mardrömmarna (försöka hinna med ett flyg samt komma till jobbet naken) men i verkligheten. Fick mig ifrågasätta om jag någonsin vill göra teve igen.

Bild på något roligt. När vi hade sjuttiotalskväll med matlaget och såg Tillsammans och Jakob gick in till 100 procent och rakade av allt skägg men behöll polisongerna och mustaschen. Sedan bar han en plyschtröja och tighta utsvängda jeans. Mindre roligt var att han sedan inte rakade av sig mustaschen och polisongerna på halva sommaren.

En bild på en stolt stund. När Anna skulle disputera. Jag och pappa satt helt pirriga i publiken och gav varandra menande blickar.

En bild på ett oförglömligt ögonblick. En ljummen augustikväll vid Gardasjön, 2013.

En bild på någon du beundrar. Hanna Hellquist. Vispar grädde i mitt kök. Äkta hejdlös människa!

En bild på en favoritpryl. Mitt lilla växthus som förlänger odlingssäsongen. Jag säger lilla, för vårt förra växthus var på 300 kvadratmeter. I jämförelse är detta absolut en pryl.

En bild på någon jag tycker om. Ta två till priset av en! Älskar mina systerdöttrar. Så snälla, finurliga, skojiga och konstnärliga. Älskar att jag får se dem växa upp. Älskar att vara moster och få kärleksfulla Alla hjärtansdag-sms och små filmer från deras vardag.

En bild på min favoritplats hemma. Korgstolen bredvid vedspisen.

En bild på en bra dag i mitt liv. Fiskeveckan, ute med båten en underbar septemberdag när vi också kärrat ved, plockat lingon och tagit trefikat på vedbacken. Den dagen innehöll typ allt jag älskar på en plats jag älskar.

En bild från då jag kände mig glad. Första dagen på sommarlovet! Jag och farmor tog barnen och drog till Klabböle energicentrum och lekte i timmar.

En bild från en tillfälle då jag kände mig snygg. När Krickelin fotade mig till vår första kollektion för Miss Clarity

En bild från en plats jag älskar. På myggig hjortronmyr ammandes småunge. Bland det värsta man kan utsätta sig för. Men ändå! Älskar platsen!