Här kommer ett gäng härliga pinn- och köksstolar från mitt konto @underbaraboning! Stolar är en sådan där bra inredningssak som man kan fynda billigt på loppis. Och precis som med kaffekoppar eller vackert porslin gör det ingenting om stolarna är lite olika till stil och fason. Tvärtom kan det göra det hela finare!

Ett gäng personligheter runt bordet hemma hos @singobryggvag – tomatröda pinnstolar är riktigt härligt och den gula med stoppad sits ser makalöst skön ut.

Stramare typer hemma hos @elfvinggarden – hittar man matchande stolar kan man istället skoja till det med att klä sitsarna i olika fina mönster, men sammanhållen färgskala.

En pinnstol som utropstecken! Väldigt vackert hos @ulricaibrunnsgarden – se hur stolen tar igen den röda fåtöljen från rummet bakom.

Lite mer arbetade pinnstolar med knoppar och vackert svarvade spjälor. Extra tjusigt till den gröna väggfärgen. Ripsmattan på golvet gör mig för övrigt svårt avundsjuk på @kuskhuset

Drömmer om ett runt köksbord hemma hos oss, som rymmer fem personer men har utdragsskiva så att man också kan vara många. Tror att det skulle göra vårt matrum mer levande och rörligt. För se så rart det är hemma hos @rasamellangarden – och kul med de olika stolarna till.

De ljusa väggarna i @helenastorp mår bra av det mörka möblemanget. Vådligt vackert bord dessutom.

Trevligt med den blå pinnstolen som pricken över i hemma hos @majarebeckalarsson – i den här bilden kan jag försjunka länge.

Gillar det pampiga bordet med de egensinniga köksstolarna till hos @lin.o.lera – som för övrigt är ett av mina favoritkonton på instagram. Här finns mer än stolar att inspireras av!

Avslutar med ett underbart cremegult möblemang hos @halsingegardenerikanders – så fint att man kan ta till lipen. Och trasmattan på sniskan pryder verkligen sin plats.

Nu blev jag väldigt, väldigt sugen på att möblera om hemma hos oss!