Sista rycket för höstdekorationerna! I alla fall om man bor här uppe i norr där snön snart ligger och vinterkänslan börjar infinna sig. Samlar här några särskilt fina höststilleben från mitt konto @underbaraboning och gemensamt för alla är att det är ganska billiga dekorationer. Det är enkelt att pynta med röda blad, äpplen och annat ätbart. Ett vackert krus och ett generöst fat är det enda som krävs för att få till det!

Mörkröda äpplen och rönnbärsris i en gammal urna. Väldigt fint hos @gammsystrar

Samma koncept i @gamlakaféhuset och oj så effektfullt det är! Trädgårdsäpplen i överflöd sprider dessutom en sån härlig doft i hela huset.

Hos @johannaikulla står en samling pumpor och de sista solrosorna fint uppradade på vedspisen. Ett rustikt och rejält arrangemang i ett riktigt lantkök!

Röda äpplen funkar hela vägen fram till jul och och grönt ris byts ut till granris när allt vissnat ner i trädgården. Väldigt rart hos @helenastorp

@majarebeckalarsson karvar pumpor och kålrot, precis som man gjorde förr! Kålrötter är det läskigaste!

En ensam men underbar novemberkaktus som fått hedersplatsen på den gröna byrån hemma hos @ovesparadis – jag lyckas aldrig få mina att överleva men drömmer om en riktigt stor och pampig! Så vacker både som höstdekoration och som julblomma. Kanske någon av er kan berätta hur jag ska göra för att lyckas med blomman?

Avslutar med ett vackert höstarrangemang från @aktahem.se köksö. Otroliga blommor, blad och dillkronor. Och så fantastiskt snyggt att dekorera med påsktuppen! Har en likadan hemma och nu blev jag inspirerad att låta den komma fram lite oftare än bara kring påsk. Känns helrätt så här till oktoberfärgerna.