Hettemarks

109274-643

Onsdag. Somnade vid fem på natten. Fattar det inte. En gång var tredje vecka så har jag en natt där jag omöjligt kan sova. Andra nätter sover jag som en liten gris. Kanske har jag ett sömnöverskott? Kanske mina nio timmars nattsömn blir för mycket i längden, och därför får jag var tredje vecka ingen nattsömn? Who knows?

Nåja, det sista fyndet jag gjorde i måndags var denna A-linjeformade trench. Från det gamla anrika märket Hettemarks. Finfin kvalla.

Kappa: Hettemarks
Skor: Bianco

Öj, jag har vadmuskler!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Hettemarks”

 1. Sandi:Thanx 😀
  Emma: haha, kanske. bara för att det är du somsäger det. vore det en kille skulle jag bli pissed off 🙂
  Britta: tack, jag gillar den verkligen!
  Sandra: åh, kul!
  Jutta: ja, det har du såå rätt i!
  Julia: tackar! jag gillar båda!
  Anonym: tack du 😀

 2. det är knepigt det där med pms. När jag kom på att jag hade det, blev det lättare att förstå alla konstiga humörsvängar – som inte alltid hade en “logisk” förklaring. Men samtidigt vill man ju inte att det skall heta “har du pms?” så fort man blir förbannad eller så. Min egen hemsnickrade förklaring är att när jag har det, så blir hela jag extra känslig och jag blir mer sårbar för olika saker. Jag blir inte arg för sådant jag inte skulle blivit arg för i vanliga fall – bara mera arg. Eller ledsen, eller vad det nu är. Jag gillar faktiskt den där förstärkningen av det som är jag, som kommer då.
  Men det är klart att det behöver ju inte vara det i ditt fall. 🙂 Bara en tanke eftersom det var en natt i månaden 🙂

 3. Christian: tackar!
  Emma: ah. det är helt sant som du säger. konstigt att inte mer forskning har gjorts om detta fenomen som så uppenbart styr kvinnor och indirekt även män. helt otroligt faktiskt. ska ta och observera mer om detta. tack för tipset! kram
  Frida: TACK 😀
  Ebba: vad kul! tackar
  matilda: tack och bock!
  kate: Supertack!