KBTH – Kungliga Tekniska BajsHögskolan

image1049

Alltså. Igår åt jag mitt livs dyraste och ovärdaste hamburgare. Idag åt jag en till. Fast billigare, ja gratis. Sedan såg jag underbara "Du är vad du äter" och Gillian. Jag älskar att hon analyserar bajset. Det känns så kliniskt. Jag skulle vilja se tjusiga brunbrända Anna Skipper lukta på svenskt bajs. Gillian påstod ikväll att hon själv bajsade perfekt. Jag undrar hur man avgör om man bajsar perfekt? Jag skulle vilja träffa henne. Bajsa som henne. Finns det ingen utbildning man kan gå? KTBH – Kungliga Tekniska Bajshögskolan?

KTBH – Jag söker nog dit.

Byxa: HM
Topp: Vintage
Strumpor: Lindex
Skor: DIn Sko
Kavaj: H&M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “KBTH – Kungliga Tekniska BajsHögskolan”

 1. jaa bajskunskap, jag kan se det där programmet bara för att få veta mer om Det Perfekta Bajset! I ett program visade hon upp en inplastad bajsguide, med bilder på korvar och eventuella näringsbrister… tänk att ha en sån uppsatt på väggen! 🙂 hon får bajs att bli så fint, den perfekta korven ska vara “kastanjebrun” till exempel. fantastiskt! haha!

 2. hahha ush vad jag avskyr den delen i avsnitten, särskilt när man sitter nästintill helt ovarnad (ja, om man aldrig sett programmet förut..) och så helt plötsligt ser man en slang med något brunt där i. Jag kommer ihåg hur jag och min mamma tänkte Vad är det där? Är det… Nej! Det kan det inte vara.. Sånt skulle de aldrig visa på TV!
  hahha men jo, det kan de visst. Och det gör jävligt bra TV tydligen! 😛

 3. haha ja det är krut i gillian vill vi lova. tror att inte att vår allas pimpinetta skipper hade pallat att doppa sina välmanikyrerade fingertoppar i avföring av knepig konsistens;D lycka till på ktbh tjejen! haha!

 4. Jag tittade nyss i den senaste SOLO , var ju bara tvungen att springa i väg och köpa den när jag läste om
  att du var med i den !;) Lika snygg outfit som vanligt måste jag säga!
  Jag är en läsare som regelbundet återkommer till din blogg som är så personlig och fylld med vackra outfitar och bilder. Du är helt enkelt inspererande för mig ! 🙂

 5. E: Haha, fy vad sjukt! Hon är grym!
  Fröken Främling: hah, ja det är nästan för bra eller dåligt för att vara sant. Man kan lixom inte avgöra..
  Amelie: TACK!
  Sexkitten: 😀
  Atta och Linda: Haha, nej men jag ska nog skriva till TV3 och be dem införa det 😀
  Petronella: Hah, är det sant? Koolt!
  Matilda: 😀
  Angeline: TACK! Vilka fina rara värmande ord! Det glädjer mig. Välkommen hit!

 6. Ho ho ho! Spännande. Men ack så väsentligt det är 🙂 Hade nyligen en helt knäpp mens där magen blev värre än den värsta magsjuka jag någonsin haft. I flera dar. Utan att gå in på detaljer kan jag ju säga att jag längtade tills allt skulle bli som vanligt igen. Dvs att jag skulle bajsa om inte perfekt så OK. Inte ofta jag tänker på hur avgörande det är för välbefinnandet 🙂