image1382

Nej, när man vaknar och kikar ut och får se det här, då orkar man inte gå til skolan. Istället gick Jakob och köpte färskt bröd till mig. Sedan har jag pratat med Emma som snart flyttar hem från Australien. Det var upplyftande!

Igår gjorde jag någonting extremt klantigt: Jag tog fel på hus och gick in till grannarna istället för mig. Det var så sanslöst pinsamt, för i samma stund kommer vårt tredje grannpar  fram till mig och vill presentera sig. De undrar om det är jag som flyttat in i huset bredvid, och varför jag är på väg in i fel hus? Vad skulle jag svara? Tur att jag är luttrad inom pinsamhetens område. Jag skrattade och gurglade fram en förvirrad förklaring.

Detta är ändock inte lika pinsamt som den gång jag avbröt en hel symfoniorkester, eller hoppade in i väggen hos tandläkaren, eller tuttflashade min klass när jag skulle dra av mig en tröja och BHn följde med. Ick!