Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “the moonlight sonata”

  1. jag vet att jag kommenterar på tok för lite, för egentligen borge jag skriva en långlång kommentar till varje inlägg. Men här kommer det; du är fantastiskt fin. otroligt, ajg älskar ditt sätt att se på livet och ta dagen som den kommer.

  2. du fotar som en gud du. och photoshoppar. fantastisk bild!! jag har inte varit här på några dagar och då glömmer man lätt, är man här för ofta blir man bortskämd. du har en förmåga att hitta vackra motiv som skulle kunna bli cheesy men inte blir det!

  3. Japp, idag är det dags. Idag ska jag efter att ha läst din blogg nåt år att säga att jag tycker du är fantastisk.Och då är jag ändå lite rädd för kristna:) som sagt, helt underbar blogg som lyser upp vardagen för mig!

  4. Hej Clara! Vill bara berömma din fina blogg som jag hittade till för ett tag sen. Faktiskt genom Go Kväll och inslaget med Sixten. Han är ju så söt,hur länge har du haft honom? Jag vill själv gärna ha hund men vet inte hur jag någonsin ska hinna, med både plugg och jobb. Hur hinner du/ni? Hur lång tid per dag ägnar ni åt hundpromenader?